در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

میرزا قاسمی

زمان آماده سازی : 2 ساعت

بازدید : 6723 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

بادمجان 5 عدد متوسط
سیر1 بوته
تخم مرغ2 الی 3 عدد
گوچه فرنگی7 عدد
روغنبه میزان لازم
نمک فلفل زردچوبهبه میزان لازم

میرزا قاسمی

برای تهیه میرزاقاسمی ابتدا باید به سراغ بادمجان های خود بروید. بادمجان را بایستی کبابی کنید. برای اینکه می توانید از اجاق گاز استفاده کنید. اما خب کبابی رو ذغالی مطمئنا طعم لذیذ تری خواهد داشت.

پس از اینکه بادمجان های خود را کبابی نمودید، آنها را زیر آب سرد بگیرید و پوست را ز آنها جدا نمایید.این کار را بایستی با حوصله زیاد انجام بدهید وگرنه در آخر کار بادمجانی برای شما نخواهد ماند!

سپس گوجه فرنگی های خود را شسته و رنده نمایید. میتوانید به جای رنده کردن گوجه فرنگی ها، آنها را کمی جوشانده و سپس پوستشان را بکنید و سپس در میکسر آن را له نمایید. به نظر من رنده کردن خیلی راحت تره. :-P

خب الان بادمجان ها و گوجه فرنگی ها آماده است. یک ظرف مناسب بردارید و کمی روغن درونش بریزید و روی حرارت گار قرارش دهید. کمی که گرم شد، سیر های خود را که از قبل له کرده اید به آن اضافه نمایید. نیاز نیست سیر را کاملا سرخ کنید.کمی که تفت بخورد کافی است. سپس بادمجان ها را به آن اضافه کنید و باز کمی روی حرارت تفتشان دهید. سپس ظرف را  از روی حرارت بردارید. با یک وسیله مناسب مثل گوشت کوب، بادمجان ها را بکوبید. آنقدری که بادمجان ها از هم باز شده و به صورت رشته ای در بیاید.. بعد از آن مجدد ظرف را روی گاز بگذارید. سپس به میزان لازم زردچوبه، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید. در آخر گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و مواد را هم بزنید. سپس درب ظرف را بگذارید و حرارت شعله را کم کنید و اجازه دهید تا مواد بپزد.

نشانه پخت مواد، روغن انداختن آن است. زمانی که روغن مواد، خود را نشان داد متوجه خواهید شد که نوبت به اضافه کردن تخم مرغ ها است. دراین مرحله تخم مرغ ها را اضافه کنید. اگر دوست دارید که تخم مرغ موادتان زیاد باشد از ۳ تخم مرغ استفاده نمایید وگرنه ۲ تخم مرغ کافی خواهد بود. زمانی ک تخم مرغ را اضافه کردیدف به مقدار کم مواد راهم بزنید و درب ظرف را بگذارید. بعد ازحدود ۱ دقیقه درب را بردارید و یک هم به مواد بزنید. بعد از اینکه مطمئن شدید تخم مرغ ها پخته است زیر حرارت را خاموش کنید.

میرزا قاسمی شما آماده است.نوش جان

نکته:

۱- میرزاقاسمی می توانید به عنوان وعده اصلی و یا پیش غذا مورد استفاده قرار گیرد.

۲- این غذا را با برنج و یا نان سرو می کنند.

میرزا قاسمی

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3448
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 2 = 1

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟

2 پاسخ به “میرزا قاسمی”

  1. javad saraei گفت:

    عالی بود ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

64 − 58 =