میرزا قاسمی
برای تهیه میرزاقاسمی ابتدا باید به سراغ بادمجان های خود بروید. بادمجان را بایستی کبابی کنید. برای اینکه می توانید از اجاق گاز استفاده کنید. اما خب کبابی رو ذغالی مطمئنا طعم لذیذ تری خواهد داشت.
پس از اینکه بادمجان های خود را کبابی نمودید، آنها را زیر آب سرد بگیرید و پوست را ز آنها جدا نمایید.این کار را بایستی با حوصله زیاد انجام بدهید وگرنه در آخر کار بادمجانی برای شما نخواهد ماند!
سپس گوجه فرنگی های خود را شسته و رنده نمایید. میتوانید به جای رنده کردن گوجه فرنگی ها، آنها را کمی جوشانده و سپس پوستشان را بکنید و سپس در میکسر آن را له نمایید. به نظر من رنده کردن خیلی راحت تره. :-P
خب الان بادمجان ها و گوجه فرنگی ها آماده است. یک ظرف مناسب بردارید و کمی روغن درونش بریزید و روی حرارت گار قرارش دهید. کمی که گرم شد، سیر های خود را که از قبل له کرده اید به آن اضافه نمایید. نیاز نیست سیر را کاملا سرخ کنید.کمی که تفت بخورد کافی است. سپس بادمجان ها را به آن اضافه کنید و باز کمی روی حرارت تفتشان دهید. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. با یک وسیله مناسب مثل گوشت کوب، بادمجان ها را بکوبید. آنقدری که بادمجان ها از هم باز شده و به صورت رشته ای در بیاید.. بعد از آن مجدد ظرف را روی گاز بگذارید. سپس به میزان لازم زردچوبه، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید. در آخر گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و مواد را هم بزنید. سپس درب ظرف را بگذارید و حرارت شعله را کم کنید و اجازه دهید تا مواد بپزد.
نشانه پخت مواد، روغن انداختن آن است. زمانی که روغن مواد، خود را نشان داد متوجه خواهید شد که نوبت به اضافه کردن تخم مرغ ها است. دراین مرحله تخم مرغ ها را اضافه کنید. اگر دوست دارید که تخم مرغ موادتان زیاد باشد از ۳ تخم مرغ استفاده نمایید وگرنه ۲ تخم مرغ کافی خواهد بود. زمانی ک تخم مرغ را اضافه کردیدف به مقدار کم مواد راهم بزنید و درب ظرف را بگذارید. بعد ازحدود ۱ دقیقه درب را بردارید و یک هم به مواد بزنید. بعد از اینکه مطمئن شدید تخم مرغ ها پخته است زیر حرارت را خاموش کنید.
میرزا قاسمی شما آماده است.نوش جان
نکته:
۱- میرزاقاسمی می توانید به عنوان وعده اصلی و یا پیش غذا مورد استفاده قرار گیرد.
۲- این غذا را با برنج و یا نان سرو می کنند.
تهیه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
عالی بود ممنون
خواهش میکنم..ایشالا که مفید بوده باشه.