سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

بازدید : 6846 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۱۱ / دی / ۱۳۹۴

امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 2 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

مکمل های غذایی

همراهان همیشگی ما  این قسمت از اتاق گفتگو رو به مکمل های غذایی اختصاص دادیم. مکمل هایی غذایی مقل نان، مربا، کمپوت، ترشی، نوشیدنی و انواع سالاد.

می تونید در این قسمت مواردی که گفته شد رو با عکس و توضیح برامون ارسال کنید

در قسمت ارسال دیدگاه می تونید متن و عکس خودتونو ارسال کنید.

منتظر کارهای خوبتون هستیم.

مکمل های غذایی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5320
برچسب ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید

36 پاسخ به “مکمل های غذایی”

  1. آموزش وردپرس گفت:

    سایت شما واقعا بی نظیره.بهترین سایتیه که دیدم واقعا.جا داره تشکر و قدردانی کنم از تمام دست اندرکاران و یه خسته نباشید حسابی بگم.

    آموزش وردپرس did not rate this post.
  2. chacha گفت:

    تزیین ماست از سپیده عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  3. chacha گفت:

    تزیین سالاد از زیبا عزیز ۱ :-*

    chacha did not rate this post.
  4. chacha گفت:

    تزیین سالاد از زیبا عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  5. chacha گفت:

    تزیینن سالاد از SH عزیز۱ :-*

    chacha did not rate this post.
  6. chacha گفت:

    تزیین سالاد از SH عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  7. chacha گفت:

    تزیین سالاد از مهری عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  8. chacha گفت:

    تزیین سالاد
    از کبری عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  9. chacha گفت:

    قیف سبزیجات
    از مستانه عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  10. chacha گفت:

    تزیین ماست
    از مستانه عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  11. chacha گفت:

    کمپوت سیب
    از zoha عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  12. chacha گفت:

    پنیرسفید خانگی

    شیر ۸ لیوان
    ماست ۱/۴ لیوان
    آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه : شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه شیر به جوش آمد از روی حرارت بردارید و ماست و ابلیمو را اضافه کنید ، هم بزنید تا شیر تکه تکه شود.

    پس از اینکه قسمت های جامد و مایع از هم جدا شدند توری را داخل ظرف بزرگی بگذارید و شیر دلمه شده را داخل آن خالی کنید ( پارچه باید نازک باشد تا مایع از آن خارج شود اما دقت کنید که سوراخ های پارچه بیش از حد بزرگ نباشند ).

    پارچه را از اطراف با دست بگیرید و همانند شکل جمع کنید و ۵ ثانیه زیر شیر آب بگیرید تا طعم آبلیمو از پنیر خارج شود سپس پارچه را از جایی آویزان کنید تا اب اضافی خارج شود ( کمی با دست پارچه را فشار دهید تا مایعات خارج شود ).

    پس از ۳۰ دقیقه پارچه را روی سطح صافی قرار دهید و روی آن جسمی سنگین بگذارید ( میتوانید ۲ – ۳ قابلمه را روی هم قرار دهید ) ، پس از ۳۰ دقیقه پنیر را از پارچه خارج کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید ، داخل ظرف مقداری اب پنیر بریزید و پنیرها را داخل ان بگذارید و در یخچال قرار دهید.

    نکته ها : در زمان آویزان کردن پنیر آب آن را جمع کنید چون برای قرار دادن پنیر لازم است ، میتوانید در صورت تمایل ۱/۸ قاشق چایخوری نمک همزمان با ماست اضافه کنید
    ارسال شده از زن دایی خوب همسرم اکرم جون :-*

    chacha did not rate this post.
  13. chacha گفت:

    پنیر خانگی
    من ۲۰ کیلو شیر گرفتم گذاشتم تا بجوش آمد وقتی که ده دقیقه جوش خورد تقریبن یک کیلو ماست را در ظرفی بریزید و دوتا لیوان دسته دار سرکه سفید و به اندازه سه تا قاشق پر نمک توی ماست بریزید و خوب هم بزنید بعد اون ماست را درون شیری که در حال جوش است بریزید و هم بزنید خیلی نه بعد صبر کنید تکه های پنیر شکل میگیره آن تکه ها رو توی تنضیف بریزید و کاملان صاف کنید بعد روش یه وزنه سنگین بگذارید تا دو ساعت بعد دوساعت توی سینی با چاقو برش بزنید . در ضمن یک چیز دیگر وقتی پنیر را میخواهید توی تنضیف بریزید زیرش یک ظرف بگذارید که آب پنیر توی آن ظرف بریزد بعد آن آب را نگه دارید و توی آن آب چند قاشق نمک بربزید هم بزنید بزارید خنک بشه برای آب خود پنیر از همان استفاده کنید بهتره دو سه روز بمونه طعم بگیره بعد نوش جان کنید .
    ارسال شده از دوست خوبم سودابه عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  14. chacha گفت:

    پودر پارپبکا
    اگر غذاهایی که توی دستورشون پودر پاپریکا داشته رو تا الان درست نکردید!!!؟؟؟
    از این به بعد مشکلی ندارید..
    فلفل دلمه ایهای قرمز رو شسته خلال کنید وروی توری قرار بدیدزیرش فویل قرار بدید تا فرتون کثیف نشه. ودر فر بزارید با درجه۱۲۰تاخوب خشک بشوند..
    آسیاب کنید واز مزه خوبش در غذاهاتون استفاده کنید
    ارسال شده از دوست خوبم Mah عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  15. chacha گفت:

    تزیین سالاد از دخترعمه خوبم مهری عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  16. chacha گفت:

    اسکمو
    مواد لازم
    آلبالو خشک ۱ لیوان
    اخته خشک ۱ لیوان
    آلوچه خشک ۱,۱/۴ لیوان
    نمک و گلپر به مقدار لازم

    طرز تهیه
    ۱- همه رو شستم تا اصلا شن نداشته باشه
    ۲- من اخته خمس با آب و نمک ,گلپر گذاشتم پخت (آب تا حدی ریختم که تا سر اخته داخل قابلمه را پوشند ) وقتی پخت و سرد شد ،ریختم تو لیوان یه بار مصرف و یه دونه سیخ چوبی گذاشتم داخلش بعدش گذاشتم تو فریزر تا یخ بست .
    ارسال شده از دوست خوبم آرزوی عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  17. chacha گفت:

    تزیین سالاد از دوست خوبم سمیرا عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  18. chacha گفت:

    تزیین میوه از دوست خوبم سمیرای عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  19. chacha گفت:

    معجون ضد سرطان
    لبو+هویج+سیب قرمز
    ارسالی از دوست خوبم فاطمه عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  20. chacha گفت:

    سالاد گل کلم از دوست خوبم آروزی عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  21. chacha گفت:

    ژله تزریقی از دوست خوبم میترای عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  22. chacha گفت:

    تزیین سالاد(۲) از دوست خوبم بهاره عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  23. chacha گفت:

    تزیین سالاد از دوست خوبم بهاره عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  24. chacha گفت:

    تزیین سالاد از دوست خوبم زیبا جون :-*

    chacha did not rate this post.
  25. chacha گفت:

    تزیین سالاد۸
    از دوست خوبم آرزوی عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  26. chacha گفت:

    تزیین سالاد۷
    از دوست خوبم آرزوی عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  27. chacha گفت:

    تزیین سالاد۶
    از دوست خوبم آرزوی عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  28. chacha گفت:

    تزیین سالاد۵
    از دوست خوبم آرزوی عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  29. chacha گفت:

    تزیین سالاد۴
    از دوست خوبم آرزوی عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  30. chacha گفت:

    تزیین سالاد۳
    از دوست خوبم آرزوی عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  31. chacha گفت:

    تزیین سالاد۲
    از دوست خوبم آرزوی عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  32. chacha گفت:

    تزیین سالاد۱
    از دوست خوبم آرزوی عزیز :-*

    chacha did not rate this post.
  33. chacha گفت:

    ترشی کلم
    ارسال شده از دوست خوبم آذر جون :-*

    chacha did not rate this post.
  34. chacha گفت:

    دلار که سبزیهای معطره تو سالاد، با خیار، با پرتقال، وغیره استفاده میشه خیلی خوشمزس
    ارسال شده از دوست خوبم آذر جون :-*

    chacha did not rate this post.
  35. chacha گفت:

    زیتون پرورده
    مواد لازم:
    زیتون سبز بدون هسته ۵۰۰گرم
    نعنا ، گشنیز و چوچاق ۳قاشق سوپخوری
    آب انار ترش ۱پیمانه
    مغز گردو ۲۰۰گرم
    سیر ۲ حبه
    رب انار یک سوم پیمانه
    دانه انار ترش یک دوم پیمانه
    نمک و گلپر به میزان لازم
    طرز تهیه:
    مغز گردو رو بسایید. سبزی ها رو بشویید و کاملا ریز خرد کنید.
    زیتون انتخابی رو امتحان کنید. اگر شور بود یک ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری اون گرفته بشه.
    زیتون رو در کاسه ای کود بریزید و مغز گردوی ساییده و سبزی های خرد شده رو به اون اضافه کنید. در صورتی که سبزی چوچاق را که نوعی سبزی محلی و مخصوص شماله رو در دسترس نداشتید به جای سبزی چوچاق یک قاشق چایخوری نعنای خشک بریزید.
    سیر رو بکوبید و به زیتون اضافه کنید.
    آب انار , رب انار و دانه انار ترش رو درون مخلوط کن بریزید. نمک و گلپر رو اضافه کنید و زیر و رو کنید تا مخلوط بشن. مخلوط به دست اومده رو ۲ ساعت در یخچال بذارید تاجا بیفته.
    ارسال شده از دوست خوبم آرزوی عزیز :-*

    chacha did not rate this post.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *