موس شکلاتی تیره
موس شکلاتی تیره یک دسر بسیار خوشمزه برای علاقه مندان به شکلات و کاکائو می باشد زیرا این دسر خوشمزه از ترکیب شکلات و کاکائو تهیه می گردد. با آموزش این دسر همراه ما باشید.
برای تهیه موس شکلاتی تیره ابتدا کاسه ای گود بردارید و روی یک قابلمه در حال جوش بگذارید. زرده تخم مرغ، شکر، نمک و قهوه اسپرسو را درون کاسه بریزید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. مخلوط بایستی کاملا گرم شود و شکر به طور کامل ذوب گردد. پس از آن کاکائو و شکلات را به مواد اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. سپس کاسه را از روی قابلمه بردارید. پس از آن اجازه دهید مواد کمی سرد شده و به دمای اتاق برسد.
پس از اینکه مواد به دمای اتاق رسید، نیمی از خامه را به مواد اضافه کنید و با یک قاشق مواد را ترکیب کنید به طوری که خامه به طور کامل در مواد حل شود.سپس نیمه باقی مانده خامه را نیز اضافه کنید و مجدد خوب هم بزنید تا خامه در مواد ترکیب شود.
سپس مواد خود را در دو ظرف مناسب بریزید. در هر ظرف نیمی از مواد را بریزید. روی ظرف ها را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و به مدت ۲ ساعت تا ۲۴ ساعت درون یخچال بگذارید تا خود را بگیرد. حداقل زمان ۲ ساعت و حداکثر زمان ۲۴ ساعت است.
۱۵ دقیقه قبل از سرو موس شکلاتی تیرره خود را از یخچال خارج نمایید و با تراشه های شکلات یا خامه زده شده تزیین نمایید.
موس شکلاتی تیره شما آماده است. نوش جان
نکته:
قبل از اضافه کردن خامه به مواد کمی آنرا با چنگال بزنید تا باز شود و راحت تر در مواد حل شود.
قبل از اینکه موس شکلاتی شما خود را بگیرد هرگر روی آنرا باز نکرده و آنرا تست نکنید!
این میزان مواد مناسب برای دو نفر می باشد.
ترجمه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!