موس شكلاتى فرانسوى
برای تهیه موس شكلاتى فرانسوى ابتدا زرده را با پودر قند زده و كاكائو را اضافه كرده زده تا كاملا سفت شود و حجيم شود و شیر را بجوشانید تخم مرغ های زده شده را به آرامی به شیر اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا مواد یک دست و روان دربیاد از روری حرارت بردارید و در ظروف مورد نظر بریزید تا خنک شود بعد در یخجال قرار دهید هنگام سرو با فندق و خامه و سیروپ شکلات تزیین کرده سرو نمایید.
موس شكلاتى فرانسوى شما اماده است. نوش جان
چاشنی، آشپزی ایده ها
از اموزشتون ممنونم. خيلى واضح و مفيد توضيح داديد.
خواهش میکنم. خوشحالم مطلب براتون مفید بوده