در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

موس شكلاتى فرانسوى

زمان آماده سازی :30 دقیقه

بازدید : 691 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

تخم مرغ 8 عدد
پودر قند 100 گرم
پودر کاکائو 100 گرم
وانیل مقداری
فندق 100 گرم
خامه فرم گرفته مقداری
سیروپ شکلات یرای تزیین
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 2٫00 از 5 )

موس شكلاتى فرانسوى

برای تهیه موس شكلاتى فرانسوى ابتدا زرده را با پودر قند زده و كاكائو را اضافه كرده زده تا كاملا سفت شود و حجيم شود و شیر را بجوشانید تخم مرغ های زده شده را به آرامی به شیر اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا مواد یک دست و روان دربیاد از روری حرارت بردارید و در ظروف مورد نظر بریزید تا خنک شود بعد در یخجال قرار دهید هنگام سرو با فندق و خامه و سیروپ شکلات تزیین کرده سرو نمایید.

موس شكلاتى فرانسوى شما اماده است. نوش جان

موس شكلاتى فرانسوى

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1292
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید

2 پاسخ به “موس شكلاتى فرانسوى”

  1. مارى طباطبايى گفت:

    از اموزشتون ممنونم. خيلى واضح و مفيد توضيح داديد.

    مارى طباطبايى did not rate this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *