سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

موساکا یونانی

زمان آماده سازی :1 ساعت و 40 دقیقه

بازدید : 397 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گوشت چرخکرده 500 گرم
بادمجان5 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
سیر3 حبه
تخم مرغ3 عدد
پیاز1 عدد
فلفل دلمه ای1 عدد
سس سفیدبه میزان لازم
جعفریبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

موساکا یونانی

برای تهیه موساکا یونانی ابتدا فر را با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

سپس بادمجان ها را پوست بگیرید و روی انها نمک بپاشید و ۱۵ دقیقه صبر کنید ( میتوانید پس از این مدت بادمجان ها را با دست بفشارید تا آب اضافی خارج شود )

درون تابه ای روغن بریزید و بادمجان ها را درون روغن داغ سرخ کنید.

پیاز را ریز خرد کرده و به مراه سیرهای خرد شده در روغن سرخ کنید ، فلفل دلمه ای را خرد کرده و اضافه نمائید و پس از اینکه کمی فلفل ها نرم شدند گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.

پس از تغییر رنگ گوشت مقداری جعفری خرد شده اضافه کنید و تفت دهید ، پس از اینکه قارچ ها نرم شدند رب گوجه فرنگی را به مراه نمک و فلفل اضافه کنید، حرارت زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید گوجه ها بپزند و آب مواد تمام شود.

درون ظرف پیرکسی را چرب کنید ، کف ظرف یک لایه بادمجان سرخ شده بچینید، مقداری از مایه گوشتی روی بادمجان ها بریزید، به همین صورت ۲-۳ لایه بادمجان و گوشت قرار دهید ، اخرین لایه باید مایه گوشتی باشد.

روی ظرف را با آلمینیوم بپوشانید و درون فری که از قبل با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید ( پخت اول ) ، پس از این مدت زمان ظرف را از فر خارج کنید.

پس از آن سس سفید را با تخم مرغ ها مخلوط کنید و روی تمام مواد بریزید و با قاشق خوب پخش کنید سپس ظرف را مجدد درون فر قرار دهید ( بدون در یا آلمینیوم ) و به مدت ۲۰ – ۳۰ دقیقه اجازه دهید بپزد ( پخت دوم ).

پس از این زمان موساکا یونانی شما آماده است.همراه با نان و سالاد سبزیجات سرو نمائید. نوش جان

نکته ها

۱- به جای مخلوط سس سفید و تخم مرغ میتوانید از پنیر پیتزا استفاده کنید

۲- استفاده از رب سلیقه ای میباشد و میتوانید به جای رب از ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده استفاده کنید.
موساکا یونانی

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

telegram channel: @chashnee

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3633
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *