موساکا یونانی
برای تهیه موساکا یونانی ابتدا فر را با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
سپس بادمجان ها را پوست بگیرید و روی انها نمک بپاشید و ۱۵ دقیقه صبر کنید ( میتوانید پس از این مدت بادمجان ها را با دست بفشارید تا آب اضافی خارج شود )
درون تابه ای روغن بریزید و بادمجان ها را درون روغن داغ سرخ کنید.
پیاز را ریز خرد کرده و به مراه سیرهای خرد شده در روغن سرخ کنید ، فلفل دلمه ای را خرد کرده و اضافه نمائید و پس از اینکه کمی فلفل ها نرم شدند گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
پس از تغییر رنگ گوشت مقداری جعفری خرد شده اضافه کنید و تفت دهید ، پس از اینکه قارچ ها نرم شدند رب گوجه فرنگی را به مراه نمک و فلفل اضافه کنید، حرارت زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید گوجه ها بپزند و آب مواد تمام شود.
درون ظرف پیرکسی را چرب کنید ، کف ظرف یک لایه بادمجان سرخ شده بچینید، مقداری از مایه گوشتی روی بادمجان ها بریزید، به همین صورت ۲-۳ لایه بادمجان و گوشت قرار دهید ، اخرین لایه باید مایه گوشتی باشد.
روی ظرف را با آلمینیوم بپوشانید و درون فری که از قبل با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید ( پخت اول ) ، پس از این مدت زمان ظرف را از فر خارج کنید.
پس از آن سس سفید را با تخم مرغ ها مخلوط کنید و روی تمام مواد بریزید و با قاشق خوب پخش کنید سپس ظرف را مجدد درون فر قرار دهید ( بدون در یا آلمینیوم ) و به مدت ۲۰ – ۳۰ دقیقه اجازه دهید بپزد ( پخت دوم ).
پس از این زمان موساکا یونانی شما آماده است.همراه با نان و سالاد سبزیجات سرو نمائید. نوش جان
نکته ها
۱- به جای مخلوط سس سفید و تخم مرغ میتوانید از پنیر پیتزا استفاده کنید
۲- استفاده از رب سلیقه ای میباشد و میتوانید به جای رب از ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده استفاده کنید.
تهیه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
telegram channel: @chashnee
نظرتون درباره این آموزش چیست!