در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

موساکا گوشت بادمجان

زمان آماده سازی : 1 ساعت

بازدید : 1335 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

بادمجان5 تا 6 عدد
گوشت چرخ کرده500 گرم
سیب زمینی500 گرم
فلفل دلمه ای2 عدد
پنیر پیتزا2 پیمانه
رب گوجه فرنگی3 قاشق سوپ خوری
سس سفید1 و نیم پیمانه
نمک و فلفلبه میزان لازم

موساکا گوشت بادمجان

برای تهیه موساکا گوشت بادمجان ابتدا ظرف پیرکسی بردارید و کف کف ظرف آن را چرب کرده و سس سفید بزنید. طوری که تمامی کف ظرف را سس بگیرد. سپس نوبت به سیب زمینی و بادمجان های شماست، سیب زمینی و بادمجان ها را بایستی از قبل به صورت حلقه ای درآورده و کمی سرخ کنید. سپس  سیب زمینی حلقه شده و سرخ شده را کف ظرف چیده روی آنها نمک بپاشید.بعد روی آنها را با بادمجان حلقه شده وسرخ شده بپوشانید. سپس گوشت را سرخ کرده ،فلفل دلمه ای و رب به آن زده روی بادمجان ها ریخته سپس سس سفید روی مواد ریخته و در آخر پنیر پیتزا پاشیده و در فر ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار می د هیم.

پس این مدت موساکا گوشت بادمجان شما آماده است. نوش جان

موساکا گوشت بادمجان

 

موساکا گوشت بادمجان

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=644
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

77 − = 70

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + 4 =