مرغ کنگ پائو
مرغ کنگ پائو یه غذای چینی هستش. تعجب نکنید! این غذا مواد اولیه و طبخش تقریبا شبیه به غذاهای خودمونه. پس حتما امتحانش کنید.
برای تهیه مرغ کنگ پائو اول از همه باید سس اونو آماده کنید. کاسه ای بردارید و سس سویا، سرکه بلسان، شکر قهوه ای، روغن کنجد، زنجیبل، سیر رنده شده، ۱ قاشق چایخوری آرد ذرت و آب رو با هم ترکیب کنید.بادام زمینی بو داده رو هم به قطعات کوچک خرد کنید و درون سس بریزید.
فلفل دلمه ای رو به صورت نگینی خرد کنید و کنار بذارید.
کاسه ای بردارید و تخم مرغ، ۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت به میزان لازم نمک و فلفل رو با هم ترکیب کنید.
سینه مرغ رو هم به قطعات کوچک مکعبی خرد کنید
تکه های مرغ رو به ترکیب تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی به همه قسمت های مرع برسد.
روغن رو درون تابه بریزید و حرارت رو زیاد کنید. اجازه دهید که روغن حسابی داغه بشه. بعدش تکه های مرغ رو توی تابه بریزید.حالا حرارت رو کم کنید و اجازه بدین به آرومی تکه ای مرغ سرخ بشه و بپزه. مدام هم بزنید که تکه های مرغ نسوزه
وقتی که تکه های مرغ به خوبی سرخ شد اونها رو از تابه خارج کنید.
حالا کلم بروکلی رو درون تابه بریزید. برای چنددقیقه تفت بدید که کمی گرم و نرم شوند.
بعدش فلفل دلمه ای رو اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه تفت بخوره
حالا باید دوباره تکه های مرغ رو به تابه برگردونید. بعدش سس رو بهشون اضافه کنید. زیر حرارت رو زیاد کرده و اجازه دهید که سس به تمامی مواد برسد. خوب موادو هم بزنید.
زمانی که سس به تمامی قسمت های مواد رسید غذای شما آماده است. اینم از مرغ کنگ پائو! با برنج پخته شده اونو سروش کنید. نوش جان
ترجمه و تنظیم: چاشنی
منبع: BETH
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!