سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

مرغ کنگ پائو

زمان آماده سازی :45 دقیقه

بازدید : 1119 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سرکه بلسان 1 قاشق غذاخوری
سس سویا 1 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای 1 قاشق غذاخوری
روغن کنجد 1 قاشق چایخوری
زنجیبل 1/4 قاشق چایخوری
سیر 1 حبه
آرد ذرت 1 قاشق چایخوری+ 2 قاشق غذاخوری
آب 2 قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون پوست و استخوان 400 گرم
تخم مرغ 1 عدد
فلفل سیاده و قزمز و نمک به میزان لازم
روغن 2 قاشق غذاخوری
کلم بروکلی 250 گرم
فلفل دلمه ای قزمز 1 عدد بزرگ
پیازچه 2 عدد
بادام زمینی بو داده 1/3 پیمانه
برنج پخته شده 4 پیمانه
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

مرغ کنگ پائو

مرغ کنگ پائو یه غذای چینی هستش. تعجب نکنید! این غذا مواد اولیه و طبخش تقریبا شبیه به غذاهای خودمونه. پس حتما امتحانش کنید.

Kung-Pao-Chicken-Vegetables-text

برای تهیه مرغ کنگ پائو اول از همه باید سس اونو آماده کنید. کاسه ای بردارید و سس سویا، سرکه بلسان، شکر قهوه ای، روغن کنجد، زنجیبل، سیر رنده شده، ۱ قاشق چایخوری آرد ذرت و آب رو با هم ترکیب کنید.بادام زمینی بو داده رو هم به قطعات کوچک خرد کنید و درون سس بریزید.

مرغ کنگ پائو

فلفل دلمه ای رو به صورت نگینی خرد کنید و کنار بذارید.

مرغ کنگ پائو

کاسه ای بردارید و تخم مرغ، ۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت به میزان لازم نمک و فلفل رو با هم ترکیب کنید.

مرغ کنگ پائو

سینه مرغ رو هم به قطعات کوچک مکعبی خرد کنید

مرغ کنگ پائو

تکه های مرغ رو به ترکیب تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی به همه قسمت های مرع برسد.

مرغ کنگ پائو

روغن رو درون تابه بریزید و حرارت رو زیاد کنید. اجازه دهید که روغن حسابی داغه بشه. بعدش تکه های مرغ رو توی تابه بریزید.حالا حرارت رو کم کنید و اجازه بدین به آرومی تکه ای مرغ سرخ بشه و بپزه. مدام هم بزنید که تکه های مرغ نسوزه

Fry-Chicken

وقتی که تکه های مرغ به خوبی سرخ شد اونها رو از تابه خارج کنید.

Brown-Chicken

حالا کلم بروکلی رو درون تابه بریزید. برای چنددقیقه تفت بدید که کمی گرم و نرم شوند.

Stir-Fry-Broccoli

بعدش فلفل دلمه ای رو اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه تفت بخوره

Stir-Fry-Peppers

حالا باید دوباره تکه های مرغ رو به تابه برگردونید. بعدش سس رو بهشون اضافه کنید. زیر حرارت رو زیاد کرده و اجازه دهید که سس به تمامی مواد برسد. خوب موادو هم بزنید.

Add-Chicken-Sauce

زمانی که سس به تمامی قسمت های مواد رسید غذای شما آماده است. اینم از مرغ کنگ پائو! با برنج پخته شده اونو سروش کنید. نوش جان

Kung-Pao-Chicken-Vegetables-front1

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: BETH

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5111
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *