در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

مرغ کنجدی

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 861 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

تخم مرغ 1 عدد
آرد ذرت3 قاشق غذاخوری
ران مرغ500 گرم
آب1 قاشق غذاخوری
روغن کنجد1/2 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای1 و 1/2 قاشق غذاخوری
سرکه1 . 1/2 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه1 قاشق چایخوری
سیر1 حبه
دانه کنجد2 قاشق غذاخوری
سس سویا2 قاشق غذاخوری
برنج4 فنجان
پیازچه2 عدد

مرغ کنجدی

برای تهیه مرغ کنجدی ابتدا در یک کاسه بزرگ تخم مرغ، ۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت و کمی نمک و فلفل را با هم زن دستی مخلوط می کنیم. هر گونه چربی اضافی ران مرغ را پاک کرده و سپس آنها را به قطعات کوچک خرد می کنیم. و داخل مخلوط تخم مرغ و آرد می ریزیم
ماهی تابه را با ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی روی حرارت متوسط قرار می دهیم . هنگامی که روغن بسیار داغ شد مرغ و تمام مخلوط تخم مرغ را اضافه کرده . هم می زنیم تا زمانی که طلایی قهوه ای و پخته شود( حدود ۷-۱۰ دقیقه )
در حالی که مرغ در حال پخت هست ، سس را آماده می کنیم . در یک کاسه کوچک سس سویا ، آب ، روغن کنجد، شکر قهوه ای ، سرکه ، زنجبیل تازه ، سیر خرد شده ، ۱ قاشق غذاخوری آرد ذرت و دانه های کنجد با هم مخلوط کنید.
هنگامی که جوجه ها طلایی قهوه ای شدند ، سس را اضافه می کنیم و می گذاریم تا به خورد مرغ ها برود و غلیظ شود این غذا را با برنج سرو کنید و روی آن را با پیازچه خرد شده تزئین کنید.

مرغ کنجدی شما آماده است. نوش جان

مرغ کنجدی
چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1453
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 2 = 7

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

41 + = 45