سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

مرغ لیمویی

زمان آماده سازی :1 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 458 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده4 حبه
زیره1/2 قاشق چایخوری
نمک1/2 قاشق چایخوری
فلفلمقداری
لیمو تازه2 عدد
گشنیز150 گرم
ران مرغ6 تکه
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 2 رای _ میانگین : 3٫50 از 5 )

مرغ لیمویی

همیشه برای امتحان کردن طعم های جدید به حس خوبی وجود داره. امروز براتون یه طعم متفاوتی از تهیه مرغ را خواهیم داشت. پایه اصلی این دستور مرغ لیمویی، مرغ و گشنیز هستش. همراه ما باشید.

مرغ لیمویی

برای تهیه مرغ لیمویی اول از همه کاسه ای بردارید و روغن زیتون، نمک، فلفل، زیره و سیر رنده شده رو درونش بریزید و هم بزنید. سپس با رنده ای ریز پوست یکی از لیمو ها رو رنده کنید. به اندازه ۱ قاشق چایخوری از پوست لیمو ترش رو به موادتون اضافه کنید. سپس آب لیمو رو بگیرید و به اندازه ۳ قاشق غذاخوری به ترکیب بالا اضافش کنید.

گشنیز ها رو بشورید و به صورت خیلی ریز خوردشون کنید و به ترکیب بالا اضافه کنید. سپس تکه های مرغ رو به موادی که درست کردین، آغشته کنید. تکه های مرغ رو دیون ظرف مناسب و یا کیسه ای بریزید و دربش رو ببندید و برای مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحتش بدین.

چند دقیقه قبل از پخت غذا، فر رو روشن کنید و روی ۴۰۰ درجه فارنهایت بذاریدش تا گرم بشه. تکه های مرغ رو همراه با محتویات سسش داخل ظرف مناسب فر بریزید. مرغ رو برای مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزید. اگه دماسنج مناسبی دارید اون رو درون ظرف مرغ بذارید و مطمئن بشین که دمای ظرف به ۱۶۰ درجه فارنهایت رسیده و این موقع است که مرغ شما پخته.

بعد از پخت مرغ لیمویی خودتون رو با گشنیز و لیمو تازه تزیین کنید. این غذا رو با برنج همراه با سیب زمینی شیرین تنوری میتونید سرو کنید. نوش جان

برای مشاهده آموزش طرز تهیه سیب زمینی شیرین تنوری روی نام آن کلیک کنید: سیب زمینی شیرین تنوری

مرغ لیمویی

ترجمه و تنظیم: چاشنی

آموزش آشپزی, چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6214
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *