در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

مرغ شکم پر

زمان آماده سازی :1 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 1708 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

مرغ 1 عدد نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم
زعفران مقداری پیاز 2 عدد
هویج 1عدد گوچه فرنگی 1 الی 2 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد ادویه کاری مقداری
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

مرغ شکم پر

طرز تهیه مرغ شکم پر , مرغ شکم پر مجلسی , مواد مرغ شکم پر , مرغ بریان در فر, غذا با مرغ , غذای مجلسی , غذای مجلسی و ارزان , انواع غذا با مرغ  , خوراک مرغ مجلسی 

اول از همه مرغ رو با ۴ لیوان آب، نمک فلفل، زردچوبه، هویج و ۱ عدد پیاز بذارید  تا بپزه.

مرغ بین ۱ تا ۱ و نیم کیلو باشه.

برای اینکه مرغ از هم باز نشه، قبل از پخت، پاهاشو با نخ ببندین.

تقریبا ۴۰ دقیقه زمان برای پخت کافیه.

بعد از پخت، مرغ رو داخل آبکشی بذارید تا آبش خارج بشه.

گوجه، فلفل دلمه ای و ۱ عدد پیاز رو خرد کنید.

بهش نمک، فلفل و ادویه کاری بزنید.

این مواد رو داخل شکم مرغ بریزید.

از باقی مونده مواد دور مرغ هم بریزید.

روی مرغ رو رومال زعفران کنید.

کمی فلفل و نمک بپاشید.

ظرف مرغ رو داخل فر بذارید.

گریل رو روشن کنید و اجازه بدین مرغ طلایی بشه.

اگه می خواین مرغ شکم پر مجلسی بشه، کافیه داخل شکمش پیاز داغ، کشمش و  زرشک تفت داده و آلو و گردو بریزید.

مرغ شکم پر | غذا با مرغ | غذای مجلسی | غذای راحت و ارزان | مرغ بریان در فر

دستور تهیه و عکس از زهره حسن زاده عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=11725
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *