سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

مرغ شکم پر بدون فر

زمان آماده سازی :2 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 509 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

مرغ1 عدد
مغز گردوی خرد شده1/2 لیوان
رب انار2 قاشق غذاخوری
پیاز1 عدد
جعفری خرد شده1 لیوان
گشنیز خرد شده1 لیوان
زرشک1/4 لیوان
کشمش1/4 لیوان
نمک و فلفلبه میزان لازم
زعفران دم کردهمقداری
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

مرغ شکم پر بدون فر

برای تهیه مرغ شکم پر بدون فر ابتدا پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ، جعفری و گشنیز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزی ها سرخ شوند سپس زرشک ، کشمش ، رب انار ، مغز گردو ، نمک و فلفل اضافه کنید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

مرغ را از شب قبل داخل قابلمه ای بریزید و روی پوست مرغ را با لایه ای از نمک بپوشانید و در یخچال بگذارید تا استراحت کند، پس از استراحت مرغ را خوب بشویید و مواد شکم پر را داخل شکم مرغ بریزید سپس پوست انتهای بدن را با نخ و سوزن محکم به هم بدوزید تا مواد از شکم مرغ خارج نشوند، پاهای مرغ را نیز با نخ به هم ببندید.

مرغ را با مقداری زعفران دم کرده ماساژ دهید تا پوست مرغ طلایی شود، داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که بیشتر از نصف مرغ را بپوشاند ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و برای ۲ ساعت بگذارید مرغ بپزد و آب مرغ کشیده شود سپس سرو کنید.

نکته:

۱- در صورت تمایل میتوانید مقداری برگ سیر تازه به سبزیجات شکم پر اضافه کنید،

۲- میتوانید مواد داخل شکم مرغ را بنابر سلیقه تان تغییر دهید یا کمتر و بیشتر کنید.

۳- می توانید به جای زرشک و کشمش از آلو برای داخل شکم مرغ استفاده کنید.

۴- استفاده از زعفران اختیاری است.

مرغ شکم پر بدون فر

تهیه و تنظیم:چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

telegram channel: @chashnee

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3617
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *