مرغ سالسا
برای تهیه مرغ سالسا به ترتیب زیر عمل نمایید.
۱- در ابتدا ظرف مناسبی که بتوانید آنرا درون فر بگذارید انتخاب کنید. سپس برنج را بشویید و درون ظرف بریزید. سپس لوبیا و ذرت و سس سالسا را اضافه کنید. می توانید از کنسرو ذرت و لوبیا استفاده کنید.اگر از کنسرو استفاده میکنید قبل از افزودن به مواد آنرا حتما بجوشانید اگر هم نه لوبیا و ذرت خودر را از قبل نیم پز کنیدو برای انجام مراحل کار کنار بگذارید.
در مرحله بعدی آب مرغ، پودر فلفل و پونه کوهی خشک شده را به مواد اضافه کنید. سپس مواد را هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
سپس هر تکه از سینه مرغ را به سه تکه مساوی تقسیم کنید. اگر از مرغ یخ زده استفاده می کنید، چند ساعت قبل از تهیه غذا مرغ را از فریزر خارج کنید تا یخ آن ذوب شود.
در مرحله بعدی تکه های مرغ را به درون ظرف بگذارید. تکه های مرغ را روی مواد بگذارید. آن ها را به درون مواد فرو نکنید!
سپس روی ظرف با فویل بپوشانید. ظرف را درون فر که از قبل گرم نموده اید بگذارید. حرارت را روی ۳۷۵ درجه تنظیم نمایید. مدت زمان یک ساعت برای پخت مرغ، برنج و سایر مواد کافی می باشد. با این حال بعد از مدت یک ساعت ظرف را از فر خارج کنید و با چنگالی مواد را تست کنید که آیا پخته شده اند یا نه.اگر نیاز به زمان بیشتری برای پخت داشتند برای مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دیگر درون فر بگذارید.
در نهایت وقتی مطمئن شدید که مواد پخته شده است، روی مواد پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید و برای چند دقیقه مجدد درون فر بگذارید تا پنیر روی مواد آب شود.پس از آن مرغ سالسا شما آماده است. نوش جان. می توانید مرغ سالسا خود را با پیازچه تزیین نمایید.
نکته:
۱- برای کسب اطلاعات درمورد پنیر چدار روی نام آن کلیک کنید: پنیر چدار
۲- برای دریافت طرز تهیه سس سالسا روی نام آن کلیک کنید: سس سالسا
ترجمه و تنظیم: چاشنی
نظر یادتون نره دوستان عزیز… :-P
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!