سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

مرغ سالسا

زمان آماده سازی :1 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 460 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

برنج نپخته 1 پیمانه
ذرت 1 پیمانه
لبیا سفید یا قرمز 1 پیمانه
سس سالسا 450 گرم
آب مزغ 1 پیمانه
پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق غذاخوری
پونه کوهی 1/2 قاشق غذاخوری
سینه مرغ 2 تکه بزرگ
پنیر چدار خردشده 1 پیمانه
پیازچه 2 عدد
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

مرغ سالسا

برای تهیه مرغ سالسا به ترتیب زیر عمل نمایید.

۱- در ابتدا ظرف مناسبی که بتوانید آنرا درون فر بگذارید انتخاب کنید. سپس برنج را بشویید و درون ظرف بریزید. سپس لوبیا و ذرت و  سس سالسا را اضافه کنید. می توانید از کنسرو ذرت و لوبیا استفاده کنید.اگر از کنسرو استفاده میکنید قبل از افزودن به مواد آنرا حتما بجوشانید اگر هم نه لوبیا و ذرت خودر را از قبل نیم پز کنیدو برای انجام مراحل کار کنار بگذارید.

مرغ سالسا

در مرحله بعدی آب مرغ، پودر فلفل و پونه کوهی خشک شده را به مواد اضافه کنید. سپس مواد را هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

مرغ سالسا

سپس هر تکه از سینه مرغ را به سه تکه مساوی تقسیم کنید. اگر از مرغ یخ زده استفاده می کنید، چند ساعت قبل از تهیه غذا مرغ را از فریزر خارج کنید تا یخ آن ذوب شود.

مرغ سالسا

در مرحله بعدی تکه های مرغ را به درون ظرف بگذارید. تکه های مرغ را روی مواد بگذارید. آن ها را به درون مواد فرو نکنید!

مرغ سالسا

سپس روی ظرف با فویل بپوشانید. ظرف را درون فر که از قبل گرم نموده اید بگذارید. حرارت را روی ۳۷۵ درجه تنظیم نمایید. مدت زمان یک ساعت برای پخت مرغ، برنج و سایر مواد کافی می باشد. با این حال بعد از مدت یک ساعت ظرف را از فر خارج کنید و با چنگالی مواد را تست کنید که آیا پخته شده اند یا نه.اگر نیاز به زمان بیشتری برای پخت داشتند برای مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دیگر درون فر بگذارید.

مرغ سالسا

در نهایت وقتی مطمئن شدید که مواد پخته شده است، روی مواد پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید و برای چند دقیقه مجدد درون فر بگذارید تا پنیر روی مواد آب شود.پس از آن مرغ سالسا شما آماده است. نوش جان. می توانید مرغ سالسا خود را با پیازچه تزیین نمایید.

مرغ سالسا

نکته:

۱- برای کسب اطلاعات درمورد پنیر چدار روی نام آن کلیک کنید: پنیر چدار

۲- برای دریافت طرز تهیه سس سالسا روی نام آن کلیک کنید: سس سالسا

ترجمه و تنظیم: چاشنی

نظر یادتون نره دوستان عزیز… :-P

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2831
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *