در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

مرغ زرد

زمان آماده سازی :55 دقیقه

بازدید : 1508 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1/2 آن
زنجبیل تازه 20 گرم
سیر خرد شده 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1/2 قاشق غذاخوری
زیره سیاه 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
برگ بو 1 عدد
فلفل قرمز تازه 1/4 قاشق چایخوری
گوشت مرغ 900 گرم
گوجه فرنگی 2عدد
شیر نارگیل 300 میلی لیتر
گشنیز تازه برای تزیین به میزان لازم
برنج 2 فنجان
نمک و فلفل به میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 2 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

مرغ زرد

برای تهیه مرغ زرد پیشنهاد ما به شما این است که در ابتدا برنج خود را آماده نمایید. برای این غذا بهتر است که برنج را به صورت کته تهیه کنید اگر نه می توانید آن را آبکش نمایید. برنج خود را آماده کنید و بگذارید دم بکشد. هم زمان با پخت مرغ، برنج هم دم خواهد کشید.

سپس پیاز و سیر خود را خرد نمایید، زنجبیل را رنده و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.سپس آنها درون تابها ی بریزید و با روغن زیتون تفت دهید.

در ظرف دیگری زردچوبه، دارچین، زیره و فلفل قرمز تازه خرد شده  را با یکدیگر مخلوط نمایید. این ترکیب ادویه حات یکی از فوق العاده ترین ترکیبات می باشد. سپس مخلوط ادویجات را به تابه دارای محتویات سیر و پیاز و زنجبیل اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه آن ها را تفت دهید.

سپس تکه های مرغ را که از قبل به صورت مکعبی خرد کرده اید را به مواد اضافه کنید. می توانید از گوشت سینه و ران استفاده نمایید. محدودیتی وجود ندارد. حدود ده دقیقه مرغ را با مواد دیگر تفت دهید که رنگ آن تغییر کند.

حالا نوبت اضافه کردن گوجه فرنگی می باشد. ان ها را به تکه های مکعبی خرد کنید و به مواد اضافه نمایید.پس از کمی تفت دادن، شیر نارگیل را اضافه کنید و در آخر برگ بو را درون تابه بگذارید و به میزان دلخواه و مناسب نمک و فلفل بیافزایید. پس از اینکه مواد به جوش آمد زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت ۳۰ دقیقه طبخ شود.

پس از اینکه برنج شما دم کشید و مرغ آماده شد، ابتدا برنج را درون ظرفی بریزید و سپس مرغ را به روی برنج اضافه کنید. می توانید از گشنیز برای تزیین ظرف مرغ زرد خود استفاده نمایید.

مرغ زرد شما آماده است. نوش جان

نکته:

می توانید به جای شیر نارگیل از آب برای طبخ غذا استفاده نمایید.

مرغ زرد

 

مرغ زردترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2451
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *