در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

مرغ ذغالی طعم دار

زمان آماده سازی : 4 ساعت و 15 دقیقه

بازدید : 1036 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سیر2 حبه
زنجبیل تازه1/2 قاشق چایخوری
روغن2 قاشق غذاخوری
روغن کنجد1/2 قاشق چایخوری
سویا سس2 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای2 قاشق غذاخوری
ادویه تاکو2 قاشق غذاخوری
مرغ2 کیلو
پیاز1 عدد
آب مرغ یا آب1 فنجان

مرغ ذغالی طعم دار

اگه می خواین یه روز تعطیل رو کنار خونوادتون خوش بگذرونین و در عین حال یه غذای اساسی هم درست کنید ما بهتون مرغ ذغالی طعم دار رو پیشنهاد می کنیم. می دونید چرا؟ چون برای تهیه اش لازم نیست همش پای گاز وایسین. میذاریدش توی آرام پز و بعدش هم کبابش می کنید. با ما همراه باشید.

مرغ ذغالی طعم دار

برای تهیه مرغ ذغالی طعم دار اول از همه ادوبه تاکو، سیر رنده شده، زنجبیل رنده شده، روغن، روغن کنجد، سویا سس، شکر قهوه ای را با هم ترکیب کنید.
مرغ ذغالی طعم دار

خب حالا نوبته اینه که مزغ رو تکه تکه کنید. رون ها سوا و سینه رو سوا کنید.یعدش سسی که بالا آماده کردید رو به تکه های مرغ بزنید.

مرغ ذغالی طعم دار

پیازهاتونو ریز خرد کنید و ته آرام پزتون بریزید.

مرغ ذغالی طعم دار

بعد مرغ هارو روی پیاز بچینید. آب با آب مرغ رو اضافه کنید.درب آرام پزو بذارید و اجازه بدین مرغ ها به مدت ۴ ساعت بپزه

5-Spice-Chicken-in-Slow-Cooker

بعد از این زمان تکه های مرغ رو از آرام پز خارج کنید و روی کباب پز یا منقل ذغالی بذارید تا کباب بشه.نیازی نیست زیاد تکه های مرغ را کبابی کنید چون پخته شده هستن همین اندازه که رنگشون تغییر کنه کافیه

مرغ ذغالی طعم داردر آخر مرغ ذغالی طعم دار خودنونو با برنج سفید یا برنج زرد سرو کنید. نوش جان.به زودی آموزش تهیه برنج زرد رو براتون میذارم.

Slow-Cooker-5-Spice-Chicken-above

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: BETH

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4871
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 1 = 7

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

87 − = 79