مرغ تنوری فلفلی
مرغ تنوری فلفلی.برای تهیه این غذای فوق العاده به مواد زیادی نیاز ندارید و در کمترین زمان حاضر میشه. پس این دستور عالی رو از دست ندین و حتما تجربه اش کنید.
برای تهیه مرغ تنوری فلفلی ابتدا فر خود را روشن و روی ۴۰۰ درجه فارنهایت بذارید. ران های مرغ رو شسته و تمیز کنید و درون ظرف مناسبی ریخته و با نمک و فلفل مزه دارشون کنید.
در مرحله بعدی آرد ذرت رو به مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد ذرت به تمامی قسمت های مرغ برسد.
روی سینی فر فویل بکشید و سپس توری مناسب فر رو روش بذارید و تکه های مرغ رو روی توری بچینید. می تونید توری رو کمی چرب کنید.
سینی فر رو برای مدت ۵۰ دقیقه درون فر گرم بدارید تا تکه های مرغ طلای رنگ و ترد بشه.
همزمان با پخت مرغ، قابلمه ای بردازید و سس، کر ه و عسل رو با هم ترکیب کنید و روی شعله گاز بذارید. موادتون رو اونقدری هم بزنید که کره و عسل کاملا در سس فلفلی حل شده و رقیق گردد.
سس آماده شده خودتون رو روی تکه های مرغ با فرچه بمالید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.
اینم از مرغ فلفلی تنوری امروز. امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید.
ترجمه و تنظیم: چاشنی
آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!