سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

مرغ تنوری فلفلی

زمان آماده سازی :55 دقیقه

بازدید : 659 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

ران مرغ6 تکه
نمک و فلفلبه میزان لازم
آرد ذرت2 قاشق غذاخوری
سس قرمز فلفلی1/4 پیمانه
کره2 قاشق غذاخوری
عسل2 قاشق غذاخوری
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

مرغ تنوری فلفلی

مرغ تنوری فلفلی.برای تهیه این غذای فوق العاده به مواد زیادی نیاز ندارید و در کمترین زمان حاضر میشه. پس این دستور عالی رو از دست ندین و حتما تجربه اش کنید.

برای تهیه مرغ تنوری فلفلی ابتدا فر خود را روشن و روی ۴۰۰ درجه فارنهایت بذارید. ران های مرغ رو شسته و تمیز کنید و درون ظرف مناسبی ریخته و با نمک و فلفل مزه دارشون کنید.

مرغ تنوری فلفلی

در مرحله بعدی آرد ذرت رو به مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد ذرت به تمامی قسمت های مرغ برسد.

مرغ تنوری فلفلی

روی سینی فر فویل بکشید و سپس توری مناسب فر رو روش بذارید و تکه های مرغ رو روی توری بچینید. می تونید توری رو کمی چرب کنید.

Chicken-Ready-to-Bake

سینی فر رو برای مدت ۵۰ دقیقه درون فر گرم بدارید تا تکه های مرغ طلای رنگ و ترد بشه.

Golden-Baked-Chicken-Drumsticks-above

همزمان با پخت مرغ، قابلمه ای بردازید و سس، کر ه و عسل رو با هم ترکیب کنید و روی شعله گاز بذارید. موادتون رو اونقدری هم بزنید که کره و عسل کاملا در سس فلفلی حل شده و رقیق گردد.

Honey-Sriracha-Wing-Sauce

سس آماده شده خودتون رو روی تکه های مرغ با فرچه بمالید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

Add-Sriracha-Wing-Sauce

اینم از مرغ فلفلی تنوری امروز. امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید.

مرغ تنوری فلفلی

 

ترجمه و تنظیم: چاشنی

آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6587
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *