در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

مرغ بریون با سس خامه

زمان آماده سازی :

بازدید : 4232 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

روغنکمیران مرغ با پوست4 عدد
نمک و فلفل و آویشنمقداریسیر خورد شده4 حبه
رزماری3 شاخهلیمو ترش1 عدد
آب3/4 لیوانآب مرغ1/2 لیوان
خامه1/2 لیوان
 

مرغ بریون با سس خامه

طرز تهیه مرغ بریون با سس خامه , انواع غذا با مرغ , پلو و مرغ , ران مرغ بریان در فر , طرز تهیه مرغ تکه ای در فر , طرز تهیه مرغ بریان خانگی , طرز تهیه مرغ بریان در فر , مرغ بریان مخصوص مهمانی

فر رو از قبل روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

روغن توی تابه بریزید.

ران مرغ را در تابه قرار دهید.

پوست را به سمت پایین قرار دهید.

حدود ده دقیقه با شعله زیاد تا زمانی که پوست طلایی قهوه ای و قرمز بشه سرخش کنید.

مرغ را از روغن جدا کنید و بزارید کنار.

توی یک ظرف دیگه سیر خورد شده،رزماری، لیمو ورقه شده، آب و آب مرغ یا عصاره مرغ و ادویه  رو بجوشانید.

مرغ را در ظرف قرار دهید.

پوست را به سمت بالا قرار دهید و ظرف را در فر قرار دهید.

پس از اینکه مرغ بریون شد، ظرف را از فرخارج کنید و روی اجاق گاز روی حرارت متوسط قرار داده و خامه را به سس اضافه کنید.

سس را به جوش آورده و بگذارید تا کمی غلیظ شود.

و بعد نوش جون کنید.

مرغ بریون با سس خامه | انواع غذا با مرغ | غذای خوشمزه و ساده | غذای مدرن | پلو و مرغ

دستور تهیه و عکس از سیمای عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=11016
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

74 − = 66

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

75 − 70 =