مرغ بروشتا
در این دستور ۴ تکه مرغ بروشتا تهیه خواهد شد به همین دلیل از دو تکه سینه مرغ بزرگ استفاده میشود.
برای تهیه مرغ بروشتا به ترتیب زیر عمل نمایید
مرحله ۱:
در مرحله اول سینه مرغ را کاملا تمیز کنید. چربی های اضافه آنرا جدا کنید و هر تکه سینه مرغ را به دو تکه تقسیم کنید.
مرحله ۲:
در این مرحله تکه های مرغ را بین دو پلاستیک تمیز بگذارید و با با جسم سنگینی و یا با وردنه روی آنها کوبیده و آنها را کاملا مسطح کنید.
مرحله سوم:
در این مرحله ۱/۴ فنجان سرکه وابسته به بلسان، ۱/۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۱/۴ قاشق چایخوری سیر له شده و کمی نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آنرا به مرغ ها اضافه کنید. آنها را جوری ترکیب کنید که ماد کاملا روی مرغ ها بنشیند. سپس تکه های مرغ را دورن کیسه ای بگذارید و اجازه دهید استراحت کند و بروید سراغ بقیه مواد!
مرحله ۴:
در این مرحله در کاسه ای ابتدا گوچه فرنگی و پیاز را به صورت نگینی خورد کنید. سپس ۱ قاشق چایخوری سیر له شده را به مواد اضافه کنید. پس از آن نمک فلفل و ۲ قاشق غذاخوری سرکه وابسته به بلسان را بیافزایید.اگر به سبزیجات خشک علاقه دارید برای اینکه عطری به غذاییتان بدهید می توانید از پونه کوهی و یا ریحان نیز استفاده کنید.
مرحله ۵:
در این مرحله تکه های مرغ را که حدود نیم ساعت استراحت داده اید کبابی کنید. می توانید از کباب پز استفاده نمایید.
مرحله۶:
در این مرحله فر را روشن کنید. تکه های مرغ را روی فویل بگذارید. سپس از مخلوط گوجه فرنگی روی هر تکه مقداری بریزید سپس پنیر موزارلا را روی مواد اضافه کنید. مواد را به مقدار مناسب بین تکه ها تقسیم کنید.
مرحله ۷:
در این مرحله تکه های مرغ را درون فر بگذارید. ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان کفایت می کند در حدی که پنیر موزارالا آب شده و سطح مرغ و مواد را بپوشاند. این مدت زمان هم بستگی به این دارد که مرغ ها را در چه طبقه ای از فر و با چه حرارتی میگذارید. به هر حال در حینی که مرغ ها درون فر است چشم از آن برندارید تا نسوزد و برشته و خوشمزه شود.
مرحله آخر
مرغ بروشتا شما آماده است. آن را سرو کنید و از لذت ببرید. نوش جان
ترجمه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!