در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

مرغ بروشتا

زمان آماده سازی :45 دقیقه

بازدید : 750 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سینه مرغ 2 تکه بزرگ
سرکه وابسته به بلسان 1/4 فنجان + 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 و 1/2  قاشق غذاخوری
سیر خرد شده 1 و 1/4  قاشق چایخوری
گوجه فرنگی 4 عدد
پیاز 1/2 آن
پنیر موزارلا 1 فنجان
نمک و فلفل به میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

مرغ بروشتا

در این دستور ۴ تکه مرغ بروشتا تهیه خواهد شد به همین دلیل از دو تکه سینه مرغ بزرگ استفاده میشود.

برای تهیه مرغ بروشتا به ترتیب زیر عمل نمایید

مرحله ۱:

مرغ بروشتا

در مرحله اول  سینه مرغ را کاملا تمیز کنید. چربی های اضافه آنرا جدا کنید و هر تکه سینه مرغ را به دو تکه تقسیم کنید.

مرحله ۲:

مرغ بروشتا

در این مرحله تکه های مرغ را بین دو پلاستیک تمیز بگذارید و با با جسم سنگینی و یا با وردنه روی آنها کوبیده و آنها را کاملا مسطح کنید.

مرحله سوم:

مرغ بروشتا

در این مرحله ۱/۴ فنجان سرکه وابسته به بلسان، ۱/۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۱/۴ قاشق چایخوری سیر له شده و کمی نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آنرا به مرغ ها اضافه کنید. آنها را جوری ترکیب کنید که ماد کاملا روی مرغ ها بنشیند. سپس تکه های مرغ را دورن کیسه ای بگذارید و اجازه دهید استراحت کند و بروید سراغ بقیه مواد!

مرحله ۴:

مرغ بروشتا

در این مرحله در کاسه ای ابتدا گوچه فرنگی و پیاز را به صورت نگینی خورد کنید. سپس ۱ قاشق چایخوری سیر له شده را به مواد اضافه کنید. پس از آن نمک فلفل و ۲ قاشق غذاخوری سرکه وابسته به بلسان را بیافزایید.اگر به سبزیجات خشک علاقه دارید برای اینکه عطری به غذاییتان بدهید می توانید از پونه کوهی و یا ریحان نیز استفاده کنید.

مرحله ۵:

مرغ بروشتا

در این مرحله تکه های مرغ را که حدود نیم ساعت استراحت داده اید کبابی کنید. می توانید از کباب پز استفاده نمایید.

مرحله۶:

9-1-top

در این مرحله فر را روشن کنید. تکه های مرغ را روی فویل بگذارید. سپس از مخلوط گوجه فرنگی روی هر تکه مقداری بریزید سپس پنیر موزارلا را روی مواد اضافه کنید. مواد را به مقدار مناسب بین تکه ها تقسیم کنید.

مرحله ۷:

9-1-top

در این مرحله تکه های مرغ را درون فر بگذارید. ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان کفایت می کند در حدی که پنیر موزارالا آب شده و سطح مرغ و مواد را بپوشاند. این مدت زمان هم بستگی به این دارد که مرغ ها را در چه طبقه ای از فر و با چه حرارتی میگذارید. به هر حال در حینی که مرغ ها درون فر است چشم از آن برندارید تا نسوزد و برشته و خوشمزه شود.

مرحله آخر

مرغ بروشتا شما آماده است. آن را سرو کنید و از لذت ببرید. نوش جان

Bruschetta-Chicken-above

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

 

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2124
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *