مرغ برشته با سس داغ
این مواد برای: ۲ نفر مناسب می باشد.
برای تهیه مرغ برشته با سس داغ ابتدا فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
غلات را با پودر سیر ونمک در ظرفی بریزید.دوغ را هم در ظرفی جداگانه بریزید و بعد فیله های مرغ را اول در دوغ و بعد در ظرف غلات زده وسطح مرغ را با غلات پوشش دهید.
فیله های آماده شده را در سینی فر روی کاغذ پوستی قرار داده ودر فر به مدت ۲۰-۱۸ دقیقه گذاشته تا فیله ها طلایی و برشته شوند.
برای سس
در یک تابه متوسط،استاک مرغ، سس سویا، سرکه، سس فلفل قرمز شیرین، روغن، شکر، آرد ذرت را بریزید وچند دقیقه روی حرارت گذاشته تا گرم و کمی سس غلیظ شود.
فیله های مرغ را در ظرف مورد نظرتان در کنار ظرف سس قرار داده وسرو کنید.
مرغ برشته با سس داغ شما آماده است. نوش جان
نکته: علاوه بر قسمت فیله مرغ می توانید از قسمت های استخوان دار هم استفاده نمایید
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!