در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

مرغ برشته با سس داغ

زمان آماده سازی : 40 دقیقه

بازدید : 846 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

فیله مرغ 1 عدد
دوغ1/3 فنجان
برگه ذرت1 فنجان
پودر سیر1 قاشق چایخوری
نمک1/4 قاشق چایخوری
استاک یا آب مرغی1/4 فنجان
سس سویا1 قاشق غذاخوری
سرکه1 قاشق غذاخوری
سس فلفل قرمز2 قاشق غذاخوری
شکر1 قاشق غذاخوری
آرد ذرت1 قاشق چایخوری

مرغ برشته با سس داغ

این مواد برای: ۲ نفر مناسب می باشد.
برای تهیه مرغ برشته با سس داغ ابتدا فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.

غلات را با پودر سیر ونمک در ظرفی بریزید.دوغ را هم در ظرفی جداگانه بریزید و بعد فیله های مرغ را اول در دوغ و بعد در ظرف غلات زده وسطح مرغ را با غلات پوشش دهید.
فیله های آماده شده را در سینی فر روی کاغذ پوستی قرار داده ودر فر به مدت ۲۰-۱۸ دقیقه گذاشته تا فیله ها طلایی و برشته شوند.

برای سس

در یک تابه متوسط،استاک مرغ، سس سویا، سرکه، سس فلفل قرمز شیرین، روغن، شکر، آرد ذرت را بریزید وچند دقیقه روی حرارت گذاشته تا گرم و کمی سس غلیظ شود.

فیله های مرغ را در ظرف مورد نظرتان در کنار ظرف سس قرار داده وسرو کنید.

مرغ برشته با سس داغ شما آماده است. نوش جان

نکته: علاوه بر قسمت فیله مرغ می توانید از قسمت های استخوان دار هم استفاده نمایید

مرغ برشته با سس داغ

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1478
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

78 − 76 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 2 = 5