مرغ با سس گوجه فرنگی
برای تهیه مرغ با سس گوجه فرنگی ابتدا ران های مرغ را تمیز کنید و چربی های اضافی را بگیرید. سپس کمی نمک و فلفل به آنها بزنید. سپس در کاسه ای آرد را بریزید و تکه های مرغ را درون آن بچرخانید تا کاملا به آرد آغشته شود.
سپس در تابه ای که تقریبا بزرگ باشد، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید. حرارت شعله بایستی ملایم باشد.روغن که گرم شد، تکه های مرغ را دورن تابه بگذارید و اجازه دهید که سرخ شوند. حدود ۵ الی ۷ دقیقه برای سرخ شدن هر طرف از تکه های مرغ زمان کافی است.پس از اینکه مرغ ها کاملا سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کنید و درون ظرفی بگذارید.
پس از خارج کردن تکه های مرغ از تابه، سیر خرد شده را به درون تابه بریزید و برای حدود ۱ دقیقه آنرا تفت دهید که کمی نرم شود.
درمرحله بعد رب گوجه فرنگی و گوجه خرد شده را به درون تابه بریزید.سعی کنید تکه های گوجه فرنگی زیاد بزرگ نباشد. سپس ریحان خشک شده و آب مرغ را به مواد اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید. اگر آب مرغ ندارید می توانید از آب استفاده کنید.( طعم سس را بچشید، اگر نیاز به نمک داشت کمی به آن بیافزایید.)
سپس تکه های مرغ سرخ شده را به درون سس بگذارید. کمی از سس را روی مرغ ها بریزید. زمانی که مواد به جوش ؟آمدند حرارت را کم کنید و درب ظرف را بگذارید تا مواد بپزند. حدود ۱ ساعت تا ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه زمان برای پخت آنها کافی می باشد.
همراه با پخت مرغ، می توایند پاستای خود را برای سرو آماده نمایید. به جای پاستا می توانید از برنج نیز استفاده نمایید.
پس از پخت مرغ ها و پاستا، مرغ با سس گوجه فرنگی شما آماده است. آنرا در ظرف مورد نظر سرو کنید و با جعفری تازه تزیین نمایید. نوش جان
ترجمه و تنظیم: چاشنی
نظر یادتون نره دوستان…
چاشنی آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!