مرغ با سس دیژون
برای تهیه مرغ با سس دیژون ابتدا فر را روشن کننید و روی ۳۷۵ درجه فارنهایت بگذارید تا گرم شود.
سپس در کاسه ای، سس دیژون، شربت افرا، روغن زیتون،سویا سس، رزماری خرد شده و میخک را با هم ترکیب کنید.خوب هم بزنید تا مایع یک دستی حاصل شود.
در مرحله بعد ظرف مورد نظر را که میخواهید درون فر بگذارید را بردارید و تکه های مرغ را درونش بچینید و مایع تهیه شده را روی آن بریزید. مواد باید تمام تکه ها را بگیرد.
ظرف را به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه درون فر بگذارید تا مرغ پخته شود. زمانی که ظرف را از فر خارج کنید باسیتی همانند شکل زیر باشد! مواد کمی آب خواهند انداخت.
با قاشق یا چنگال تکه های مرغ را از ظرف خارج کنید و به طور دلخواه آنرا سرو نمایید.
مرغ با سس دیژون شما آماده است. نوش جان
نکته: برای دریافت طرز تهیه سس خردل دیژون روی اسم آن کلیک کنید: سس دیژون
ترجمه و تنظیم: چاشنی
نظر یادتون نره… :-P
چاشنی،آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!