سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

مرغ با سس دیژون

زمان آماده سازی :1 ساعت و 10 دقیقه

بازدید : 1401 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سس خردل دیژون 1/4 فنجان
شربت افرا 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق  غذاخوری
سویا سس 2 قاشق چایخوری
میخک 75 گرم
رزماری خشک 1/2 قاشق غذاخوری
ران بدون استخوان 900 گرم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

مرغ با سس دیژون

برای تهیه مرغ با سس دیژون ابتدا فر را روشن کننید و روی ۳۷۵ درجه فارنهایت بگذارید تا گرم شود.

سپس در کاسه ای، سس دیژون، شربت افرا، روغن زیتون،سویا سس، رزماری خرد شده و میخک را با هم ترکیب کنید.خوب هم بزنید تا مایع یک دستی حاصل شود.

در مرحله بعد ظرف مورد نظر را که میخواهید درون فر بگذارید را بردارید و تکه های مرغ را درونش بچینید و مایع تهیه شده را روی آن بریزید. مواد باید تمام تکه ها را بگیرد.

ظرف را به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه درون فر بگذارید تا مرغ پخته شود. زمانی که ظرف را از فر خارج کنید باسیتی همانند شکل زیر باشد! مواد کمی آب خواهند انداخت.

مرغ با سس دیژون

با قاشق یا چنگال تکه های مرغ را از ظرف خارج کنید و به طور دلخواه آنرا سرو نمایید.

مرغ با سس دیژون شما آماده است. نوش جان

مرغ با سس دیژون

نکته: برای دریافت طرز تهیه سس خردل دیژون روی اسم آن کلیک کنید: سس دیژون

ترجمه و تنظیم: چاشنی

نظر یادتون نره… :-P

چاشنی،آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2773
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *