در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

مرغ با سس دیژون

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 10 دقیقه

بازدید : 1691 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سس خردل دیژون 1/4 فنجان
شربت افرا2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون1 قاشق  غذاخوری
سویا سس2 قاشق چایخوری
میخک75 گرم
رزماری خشک1/2 قاشق غذاخوری
ران بدون استخوان900 گرم

مرغ با سس دیژون

برای تهیه مرغ با سس دیژون ابتدا فر را روشن کننید و روی ۳۷۵ درجه فارنهایت بگذارید تا گرم شود.

سپس در کاسه ای، سس دیژون، شربت افرا، روغن زیتون،سویا سس، رزماری خرد شده و میخک را با هم ترکیب کنید.خوب هم بزنید تا مایع یک دستی حاصل شود.

در مرحله بعد ظرف مورد نظر را که میخواهید درون فر بگذارید را بردارید و تکه های مرغ را درونش بچینید و مایع تهیه شده را روی آن بریزید. مواد باید تمام تکه ها را بگیرد.

ظرف را به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه درون فر بگذارید تا مرغ پخته شود. زمانی که ظرف را از فر خارج کنید باسیتی همانند شکل زیر باشد! مواد کمی آب خواهند انداخت.

مرغ با سس دیژون

با قاشق یا چنگال تکه های مرغ را از ظرف خارج کنید و به طور دلخواه آنرا سرو نمایید.

مرغ با سس دیژون شما آماده است. نوش جان

مرغ با سس دیژون

نکته: برای دریافت طرز تهیه سس خردل دیژون روی اسم آن کلیک کنید: سس دیژون

ترجمه و تنظیم: چاشنی

نظر یادتون نره… :-P

چاشنی،آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2773
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

92 − 85 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

38 − = 37