در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

مربا پرتقال

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 15 دقیقه

بازدید : 984 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

پرتقال500 گرم
نمک1 قاشق سوپ خوری
آب پرتقال2 پیمانه
آب1 پیمانه
شکر1 کیلوگرم

مربا پرتقال

درفصل مربا، خوشمزه‌ترین مربای فصل را بپزید
وعده غذایی: صبحانه
نوع غذا: صبحانه
مناسب برای یک شیشه متوسط
پرتقال را حلقه حلقه کنید.
نمک را با ۲ پیمانه آب مخلوط کنید تا حل شود.
حلقه‌های پرتقال را داخل آب نمک بگذارید تا به مدت نیم ساعت بماند.
حلقه‌های پرتقال را از آب نمک در آورید و در تابه بچینید (بیشتر از ۲ ردیف پرتقال روی هم چیده نشود) روی آن آب بریزید طوری که روی پرتقال ها را بپوشاند (پرتقال‌ها در آب شناور نشوند).
تابه را روی حرارت با شعله پایین قرار دهید تا بجوشد. پس از ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید و به آرامی آب آن را عوض کنید و دوباره روی حرارت بگذارید. ۴ تا ۵ بار این کار را تکرار کنید.
حلقه های پرتقال را به مدت یک ساعت در آب خنک بریزید و در این فاصله ۳ بار آب آن را عوض کنید. آب پرتقال، آب و شکر را با هم مخلوط کنید؛ در قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید، گاهی بهم بزنید تا شکر حل شود.
حلقه‌های پرتقال را در صافی بریزید و به شربت بیفزایید.
حرارت را کم کنید (از جوش نیافتد) تا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشد و شربت قوام یابد.

مربا پرتقال
نکته :

مربا پرتقال حلقه ای را با پرتقال خونی و یا پرتقال‌هایی که رنگ پوست آن‌ها سبز است (پرتقال نارس) نیز می توانید تهیه کنید.

مربا پرتقال

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=859
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

32 − 25 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 1 = 4