مربای آلبالو
وعده غذایی: صبحانه
مناسب برای یک شیشه متوسط
فصل مربای آلبالو را از دست ندهید
هستههای آلبالوها را در آورید و در یک قابلمه لعابی بریزید و لابه لا شکر را اضافه کنید و بگذارید داخل یخچال به مدت ۲۴ساعت بماند تا خوب آب بیندازد.
قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا به جوش بیاد و بعد از جوشیدن حرارت را کم کنید تا با حرارت ملایم مربا به قوام برسد.
معمولا بعد از به جوش آمدن ۳۵ دقیقه برای آماده شدن مربا کافی است.
در اواخر پخت وانیل را هم اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بگذارید در قابلمه چند ساعتی بماند تا خوب خنک شود بعد در شیشه بریزید و در یخچال نگه دارید.
نکته :
در هنگام درست کردن مربا در ظرف را نگذارید تا رنگش تیره نشود.
نظرتون درباره این آموزش چیست!