در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

مربای آلبالو

زمان آماده سازی : 40 دقیقه

بازدید : 3919 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آلبالو1 کیلوگرم
شکر1/5 کیلوگرم
وانیل1/2 قاشق چای خوری

مربای آلبالو

وعده غذایی: صبحانه
مناسب برای یک شیشه متوسط
فصل مربای آلبالو را از دست ندهید

مربای آلبالو

هسته‌های آلبالوها را در آورید و در یک قابلمه لعابی بریزید و لابه لا شکر را اضافه کنید و بگذارید داخل یخچال به مدت ۲۴ساعت بماند تا خوب آب بیندازد.
قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا به جوش بیاد و بعد از جوشیدن حرارت را کم کنید تا با حرارت ملایم مربا به قوام برسد.
معمولا بعد از به جوش آمدن ۳۵ دقیقه برای آماده شدن مربا کافی است.
در اواخر پخت وانیل را هم اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بگذارید در قابلمه چند ساعتی بماند تا خوب خنک شود بعد در شیشه بریزید و در یخچال نگه دارید.

مربای آلبالو
نکته :
در هنگام درست کردن مربا در ظرف را نگذارید تا رنگش تیره نشود.

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=876
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + 6 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 63 = 71