سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

بازدید : 412 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۱۹ / مهر / ۱۳۹۴

امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

مدت ماندگاری مواد غذایی

دوستان عزیز با استفاده از این مطلب می توانید از مدت نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر مطلع شوید و به راحتی از فاسد شدن مواد پیشگیری نمایید.امیدوارم که این مطلب برایتان مفید باشد.

پنير : در يخچال ۶-۱۲ هفته ، در فريزر ۶ تا ۱۲ ماه
کره : در يخچال ۲ هفته – در فريزر ۹ ماه
بستني: در فريزر۲ ماه
تخم مرغ تازه با پوست: در يخچال ۳ هفته
تخم مرغ آب پز سفت: در يخچال ۱ هفته
گوشت گوساله (استيک) : در يخچال ۳ تا ۵ روز ، در فريزر: ۶ تا ۱۲ ماه
مرغ – بوقلمون تکه شده : در يخچال ۱ تا ۲ روز ، در فريزر:۹ تا ۱۲ ماه
مرغ – بوقلمون درسته: در يخچال ۱ تا ۲ روز ، در فريزر: ۱ هفته
گوشت اردک يا غاز: در يخچال ۱ تا ۲ روز ، در فريزر : ۶ ماه
دل و جگر مرغ: در يخچال ۱ تا ۲ روز ، در فريزر:۳ – ۴ ماه
گوشت پخته شده : در يخچال ۱ – ۲ روز ، در فريزر: ۳-۴ ماه
گوشت گوسفند کباب شده يا خردشده: دريخچال ۳-۵ روز، در فريزر:۶ تا ۹ ماه
سوسيس: در يخچال ۱ تا ۲ روز ، در فريزر: ۳ تا۴ ماه
سوسيس دودي: در يخچال: ۷ روز ، در فريزر: ۱تا۲ ماه
انواع گوشت (دل ، جگر، زبان): در يخچال ۱تا۲ روز ، در فريزر: ۳-۴ ماه
گوشت ماهي کم چرب: در يخچال ۱تا۲ روز ، در فريزر: ۴-۶ ماه
گوشت پرچرب (ماهي آزاد): در يخچال ۱تا۲ روز، در فريزر: ۲-۳ ماه
فيله ماهي: در فريزر: ۱۸ ماه
سيب: در يخچال ۱ماه ، در فريزر: ۸-۱۲ ماه
زردآلو، گوجه، هلو، انگور، گلابي و آلو: در يخچال ۳-۵ روز ، در فريزر:۸-۱۲ ماه
آوکادو: در يخچال ۳-۵ روز ، در فريزر: ۸-۱۲ ماه
موز و بارهنگ : در فريزر: ۸-۱۲ ماه
گيلاس: در يخچال ۲-۳ روز، در فريزر: ۸-۱۲ ماه
پرتقال، ليموها ، گريپ فروت: در يخچال ۲ هفته ، در فريزر: ۴-۶ ماه
کيوي : در يخچال ۳تا ۵ روز، در فريزر: ۴-۶ ماه
انبه: در فريزر: ۸-۱۲ ماه
خربزه، هندوانه ، طالبي : در يخچال : ۱ هفته، در فريزر: ۸-۱۲ ماه
آناناس: در يخچال ۲-۳ روز ، در فريزر: ۴-۶ ماه
کنگر فرنگي: در يخچال ۱ هفته
مارچوبه: در يخچال ۲-۳ روز، درفريزر: ۸-۱۲ ماه
چغندر، هويج، کلم بروکلي، لوبياها و کدوتنبل: در يخچال ۳-۵ روز ، در فريزر: ۸-۱۲ ماه
گل کلم: در يخچال ۱ هفته ، در فريزر: ۸-۱۲ ماه
جعفري: در يخچال ۲-۳ روز
ذرت: در فريزر: ۸-۱۲ ماه
پيازچه: در يخچال ۳-۵ روز
کرفس: در يخچال ۱ هفته ، در فريزر: ۸-۱۲ ماه
اسفناج ، خردل : در يخچال ۳-۵ روز، در فريزر: ۸-۱۲ ماه
کاهو: در يخچال ۱ هفته
قارچ ها و باميه: در يخچال ۱-۲ روز ، در فريزر: ۸-۱۲ ماه
ترب و تربچه: در يخچال ۲ هفته
کدو: در فريزر: ۸-۱۲ ماه
نان : در فريزر: ۶-۱۲ ماه
کيک صبحانه، کلوچه: در فريزر: ۲-۴ ماه
پن کيک(نوعي کلوچه): در فريزر: ۱-۲ ماه
خمير پخته نشده : در يخچال ۲-۳ روز ، در فريزر: ۶ ماه
کيک اسفنجي: در فريزر: ۴-۶ ماه
پنير: در يخچال ۳-۷ روز ، در فريزر: ۴-۶ ماه
شيريني دانمارکي: در فريزر: ۳ماه
پيراشکي: در فريزر: ۶ ماه
شيريني پاي کدو تنبل: در يخچال ۱-۲ روز، در فريزر: ۱ ماه
پاي ميوه: در يخچال ۱-۲ روز ، در فريزر: ۱سال
پاي ميوه نپخته: در فريزر: ۸ ماه مدت ماندگاری مواد غذایی در یخچال و فریزر :
پنير : در يخچال ۶-۱۲ هفته ، در فريزر ۶ تا ۱۲ ماه
کره : در يخچال ۲ هفته – در فريزر ۹ ماه
بستني: در فريزر۲ ماه
تخم مرغ تازه با پوست: در يخچال ۳ هفته
تخم مرغ آب پز سفت: در يخچال ۱ هفته
گوشت گوساله (استيک) : در يخچال ۳ تا ۵ روز ، در فريزر: ۶ تا ۱۲ ماه
مرغ – بوقلمون تکه شده : در يخچال ۱ تا ۲ روز ، در فريزر:۹ تا ۱۲ ماه
مرغ – بوقلمون درسته: در يخچال ۱ تا ۲ روز ، در فريزر: ۱ هفته
گوشت اردک يا غاز: در يخچال ۱ تا ۲ روز ، در فريزر : ۶ ماه

دل و جگر مرغ: در يخچال ۱ تا ۲ روز ، در فريزر:۳ – ۴ ماه
گوشت پخته شده : در يخچال ۱ – ۲ روز ، در فريزر: ۳-۴ ماه
گوشت گوسفند کباب شده يا خردشده: دريخچال ۳-۵ روز، در فريزر:۶ تا ۹ ماه
سوسيس: در يخچال ۱ تا ۲ روز ، در فريزر: ۳ تا۴ ماه
سوسيس دودي: در يخچال: ۷ روز ، در فريزر: ۱تا۲ ماه
انواع گوشت (دل ، جگر، زبان): در يخچال ۱تا۲ روز ، در فريزر: ۳-۴ ماه
گوشت ماهي کم چرب: در يخچال ۱تا۲ روز ، در فريزر: ۴-۶ ماه
گوشت پرچرب (ماهي آزاد): در يخچال ۱تا۲ روز، در فريزر: ۲-۳ ماه
فيله ماهي: در فريزر: ۱۸ ماه
سيب: در يخچال ۱ماه ، در فريزر: ۸-۱۲ ماه
زردآلو، گوجه، هلو، انگور، گلابي و آلو: در يخچال ۳-۵ روز ، در فريزر:۸-۱۲ ماه
آوکادو: در يخچال ۳-۵ روز ، در فريزر: ۸-۱۲ ماه
موز و بارهنگ : در فريزر: ۸-۱۲ ماه
گيلاس: در يخچال ۲-۳ روز، در فريزر: ۸-۱۲ ماه
پرتقال، ليموها ، گريپ فروت: در يخچال ۲ هفته ، در فريزر: ۴-۶ ماه
کيوي : در يخچال ۳تا ۵ روز، در: در يخچال ۱ هفته ، در فريز اصلا نگهداري نشود

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1652
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *