مجیک کیک
بری تهیه مجیک کیک اول از همه سفیده و زرده دو تا تخم مرغ رو جدا کنید. دو عدد سفيده تخم مرغ رو زده تا مثل برف سفيد بشن و بعدش بذارید داخل یخچال.
دو عدد زرده را با پودر قند هم زده تا كرم رنگ بشه. حین هم زدن آب داغ رو بهش اضافه کنید. كره آب شده رو به همراه وانيل به موادتون اضافه كرده و بازم خوب هم بزنید. آرد رو داخل مواد الك كرده با همزن در حد مخلوط شدن بزنید. زیاد هم نزنید. همین قدر که مخلوط بشن کافیه. يك پاكت شير كاكائو كوچيك رو گرم كرده و به مايه اضافه كنید .در حد مخلوط شدن هم بزنید.در پايان سفيده رو به كمك ليسك داخل مواد فولد كنید.
یه قالب تقریبا ۱۵ سانتی متری رو با كره چرب کنید و مواد رو داخلش ريخته در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراید که از قبل گرم کردید، بذارید. حدود نیم ساعت زمان برای پختش کافیه. با این حال برای اطمینان از پخت قبل از خروج کامل کیک از فر با یه خلال دندون چک کنید.
اینم از کیک مجیک امروز. امیدوارم که خوشتون اومده باشه. نوش جان
تهیه و تنظیم: چاشنی
آموزش آشپزی, چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!