سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

مجیک کیک

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 788 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سفیده تخم مرغ 2 عدد
زرده تخم مرغ 2 عدد
ٰٰ‍‍‍‍‍‍‍پودر قند 1/2 پیمانه
آب داغ 1 قاشق چایخوری
کره آب شده 50 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
آرد 2/3 پیمانه
شیر کاکائو پاکتی 1 عدد کوچک
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

مجیک کیک

بری تهیه مجیک کیک اول از همه سفیده و زرده دو تا تخم مرغ رو جدا کنید. دو عدد سفيده تخم مرغ رو زده تا مثل برف سفيد بشن و بعدش بذارید داخل یخچال.
دو عدد زرده را با پودر قند هم زده تا كرم رنگ بشه. حین هم زدن آب داغ رو بهش اضافه کنید. كره آب شده رو به همراه وانيل به موادتون اضافه كرده و بازم خوب هم بزنید. آرد رو داخل مواد الك كرده با همزن در حد مخلوط شدن بزنید. زیاد هم نزنید. همین قدر که مخلوط بشن کافیه. يك پاكت شير كاكائو كوچيك رو گرم كرده و به مايه اضافه كنید .در حد مخلوط شدن هم بزنید.در پايان سفيده رو به كمك ليسك داخل مواد فولد كنید.

یه قالب تقریبا ۱۵ سانتی متری رو با كره چرب کنید و مواد رو داخلش ريخته در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراید که از قبل گرم کردید، بذارید. حدود نیم ساعت زمان برای پختش کافیه. با این حال برای اطمینان از پخت قبل از خروج کامل کیک از فر با یه خلال دندون چک کنید.

اینم از کیک مجیک امروز. امیدوارم که خوشتون اومده باشه. نوش جان

مجیک کیک

تهیه و تنظیم: چاشنی

آموزش آشپزی, چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5570
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *