در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

ماهی کنجدی

زمان آماده سازی : 1 ساعت

بازدید : 1084 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

ماهی حلوایی فیله 4 عدد
دانه کنجد2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون1 قاشق سوپخوری
آب پرتغال1/2 فنجان
پرتقال پوست کنده2 عدد
لیمو1 عدد
پیازچه2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

ماهی کنجدی

غذاهای دریایی بسیار خوشمزه و لذیذ می باشند البته به شرط آنکه روش طبخ صحیحی داشته باشند. ماهی را می توان به شیوه های مختلفی طبخ کرد که در این مطلب طرز تهیه ماهی کنجدی را بیان کرده ایم. ماهی کنجدی غذایی بسیار خوشمزه و مقوی می باشد که به شما پیشنهاد می کنیم حتما آن را تهیه کنید و از صرف آن لذت ببرید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه ماهی کنجدی را فراگیرید.این مواد برای ۴ نفر مناسب می باشد.
ماهی ها را با نمک و فلفل آغشته کنید و کنجد را روی آن بپاشید. سپس در روغن زیتون که با حرارت ملایم در تابه گرم شده آنرا به آرامی سرخ کنید تا طلایی شود. سپس آنها را در یک دیس گذاشته گرم نگهدارید. حرارت را کم کنید و آب پرتغال را درون تابه ریخته و هم بزنید تا غلیظ و شیرین شود . سپس آنرا روی فیله های ماهی ریخته و با پرتغال و لیموترش تکه تکه شده تزئین کنید.

ماهی کنجدی شما آماده است. نوش جان

ماهی کنجدی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1471
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

52 − 49 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

24 − 21 =