در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

ماهی قزل آلا با لوبیا سبز

زمان آماده سازی : 35 دقیقه

بازدید : 911 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

فیله قزل آلا300 گرم
لوبیا سبز300 گرم
سویا سس3 قاشق غذاخوری
آب1 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای2 قاشق غذاخوری
روغن کنجد1/2 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده3 حبه
زنجبیل رنده شده1/2 قاشق غذاخوری
دانه کنجد1 قاشق غذاخوری
آرد ذرت1 قاشق غذاخوری

ماهی قزل آلا با لوبیا سبز

امرزو غذایی متفاوت را برایتان داریم.غذایی مقوی کم کالری، رژیمی و خوشمزه.با ما همراه باشید با آموزش ماهی قزل آلا با لوبیا سبز. :-P

برای تهیه ماهی قزل آلا با لوبیا سبز ابتدا به سراغ سس این غذا بروید. سویا سس، آب، شکر قهوه ای، روغن کنجد، سیر رنده شده، زنجبیل رنده شده، دانه کنجد و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید.خوب مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

ماهی قزل آلا با لوبیا سبز

سپس ماهی قزل آلای خود را تمیز کنید! اگر از قبل آنرا تمیز کرده و در فریزر آماده دارید که چه بهتر..از چند ساعت قبل آنرا از فریز خارج کنید تا یخ آن ذوب شود.سپس فیله را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.

ماهی قزل آلا با لوبیا سبز

پس از آن تکه های ماهی را درون سسی که حاضر کرده اید بریزید. می توانید درون پلاستیکی مواد را ریخته و درب آنرا ببندید. مواد را به مدت ۱۵ دقیقه استراحت دهید.می توانید مقداری از سس را برای اخر کار نگه دارید!

ماهی قزل آلا با لوبیا سبز

همزمان با آن به سراغ لوبیا سبز خود بروید. آنها را درون قابلمه ای بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید. اجازه دهید با حرارت بالا بشود و پخته شود. اگر دوست دارید که کامل پخته شود آنرا از قبل آماده نمایید. اگر نه که به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید با حرارت بالا بجوشد و نرم گردد.سپس آنرا آبکشی نمایید و کنار بگذارید.

ماهی قزل آلا با لوبیا سبز

پس از اینکه ماهی ها ۱۵ دقیقه استراحت کرد، آنها از درون سس خارج کرده و درون تابه ای نچسب سرخ کنید. برای سرخ نمودن ماهی ها به روغن احتیاجی ندارید. روی حرارت متوسط آنها را به آرامی سرخ نمایید.

ماهی قزل آلا با لوبیا سبز

سپس ماهی ها را از تابه خارج کنید و لوبیا را درون تابه بریزید. اگر از سس خود چیزی باقی مانده آنرا به لوبیاها اضافه کنید و خوب مواد را تفت دهید.

ماهی قزل آلا با لوبیا سبز

در آخر ماهی قزل آلا را به روی لوبیاها بگذارید و آنرا سرو نمایید. ماهی قزل آلا با لوبیا سبز شما آماده است. نوش جان

ماهی قزل آلا با لوبیا سبز

نکته:

۱- اگر میخواهید به مواد خود نمک بزنید حتما قبل از آن مزه شان را بچشید چون سویا سس خود دارای نمک می باشد.

۲- اگر از سس خود کاملا استفاده کردید و انرا برای لوبیاها باقی نگذاشتید، کمی نمک موقع پخت لوبیا به آن اضافه کنید.

۳- این مقدار مواد مناسب برای ۳ نفر می باشد.

۴- این خوراک خوشمزه را می توانید با برنج سرو نمایید.

ماهی قزل آلا با لوبیا سبز

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع ترجمه BETH

چاشنی، آشپزی ایده ها

 

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3716
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 4 = 2

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 4 =