ماهی قزل آلا با سس
۱- برای تهیه ماهی قزل آلا با سس ابتدا سویا سس، آب، روغن کنجد، زنجبیل رنده شده، سیر خرد شده، شکر قهوه ای و نشاسته ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید.مواد را که کاملا با یدگیر مخلوط کنید مایع به دست آمده را کنار بگذارید.
۲- سپس ماهی قزل آلای خود را تمیز کرده و ۴ تکه فیله آن را کنار بگذارید.
۳-در مرحله بعدی تکه های ماهی را در ظرفی بگذارید و مایع آماده شده از قبل را روی انها بریزید. سپس ماهی ها را با مواد مخلوط کنید تا تمامی سطح ماهی از مایع پوشانده شود. می توانید روی ظرف موجود را کشیده و آنرا به مدت ۳۰ دقیقه در جایی خنک بگذارید و یا اینکه تکه های ماهی همراه با مایع را درون پلاستیکی بریزید و اجازه دهید که ۳۰ دقیقه استراحت کنند.
۴- پس از طی این زمان، تابه ای روی حرارت بگذارید. کمی روغن ریخته و تکه های ماهی را سرخ کنید. سعی کنید با حرارت متوسط این کار را انجام دهید. زمانی که هر دو طرف ماهی سرخ شد آن ها در ظرفی چیده و کنار بگذارید.
۵- در مرحله بعدی شما بایستی سس را آماده کنید. سس مایونز و سس تند را با یکدیپر مخلوط کنید. متناسب با ذائقه خود می توانید از مقدار متغییر سس ها در این مخلوط استفاده کنید. اما در اینجا ما از ۱/۴ فنجان سس مایونز و ۲ قاشق غذاخوری سس تند استفاده می کنیم.این ترکیب سس بسیار لذید خواهد بود! امتحان کنید. همچنین اگر شما علاقه ای به سس ندارید می توانید ماهی را به تنهایی سرو نمایید.چون مایع ای که تکه های مهی را در آن خوابانده اید خود مانند سس می باشد.
۶- در نهایت سس آماده شده را روی هر تکه از ماهی ها بریزید و آن را سرو نمایید.
ماهی قزل آلا با سس شما اماده است. نوش جان
ترجمه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!