در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

ماهی قزل آلا با سس

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 1774 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

فیله قزل آلا 4 تکه
سویا سس 1/4 فنجان
آب 2 قاشق غذاخوری
روغن کنجد 1/2 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه 20 گرم
سیر خردشده 1/2 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق چایخوری
سس مایونز 1/4 فنجان
سس فلفل 2 قاشق غذاخوری
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 2 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

ماهی قزل آلا با سس

۱- برای تهیه ماهی قزل آلا با سس ابتدا سویا سس، آب، روغن کنجد، زنجبیل رنده شده، سیر خرد شده، شکر قهوه ای و نشاسته ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید.مواد را که کاملا با یدگیر مخلوط کنید مایع به دست آمده را کنار بگذارید.

۲- سپس ماهی قزل آلای خود را تمیز کرده و ۴ تکه فیله آن را کنار بگذارید.

۳-در مرحله بعدی تکه های ماهی را در ظرفی بگذارید و مایع آماده شده از قبل را روی انها بریزید. سپس ماهی ها را با مواد مخلوط کنید تا تمامی سطح ماهی از مایع پوشانده شود. می توانید روی ظرف موجود را کشیده و آنرا به مدت ۳۰ دقیقه در جایی خنک بگذارید و یا اینکه تکه های ماهی همراه با مایع را درون پلاستیکی بریزید و اجازه دهید که ۳۰ دقیقه استراحت کنند.

۴- پس از طی این زمان، تابه ای روی حرارت بگذارید. کمی روغن ریخته و تکه های ماهی را سرخ کنید. سعی کنید با حرارت متوسط این کار را انجام دهید. زمانی که هر دو طرف ماهی سرخ شد آن ها در ظرفی چیده و کنار بگذارید.

ماهی قزل آلا با سس

 

۵- در مرحله بعدی شما بایستی سس را آماده کنید. سس مایونز و سس تند را با یکدیپر مخلوط کنید. متناسب با ذائقه خود می توانید از مقدار متغییر سس ها در این مخلوط استفاده کنید. اما در اینجا ما از ۱/۴ فنجان سس مایونز و ۲ قاشق غذاخوری سس تند استفاده می کنیم.این ترکیب سس بسیار لذید خواهد بود! امتحان کنید. همچنین اگر شما علاقه ای به سس ندارید می توانید ماهی را به تنهایی سرو نمایید.چون مایع ای که تکه های مهی را در آن خوابانده اید خود مانند سس می باشد.

۶- در نهایت سس آماده شده را روی هر تکه از ماهی ها بریزید و آن را سرو نمایید.

ماهی قزل آلا با سس شما اماده است. نوش جان

ماهی قزل آلا با سس

ماهی قزل آلا با سس

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2407
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *