در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

ماهی سوخاری

زمان آماده سازی : 1 ساعت

بازدید : 941 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سس مایونز 1 پیمانه
سیر رنده شده1 حبه
فلفل1/2 قاشق چایخوری
پوست لیمو ترش1/2 یک عدد
آب لیمو ترش2 قاشق چایخوری
گشنیز تازه خردشده1 قاشق سوپخوری
فیله ماهی675 گرم
تخم مرغ زده شده2 عدد
آرد سوخاری2 پیمانه
روعنبه میزان لازم

ماهی سوخاری

برای درست کردن سس این ماهی سوخاری، سس مایونز، سیر رنده شده، پودر فلفل قرمز، پوست رنده شده لیموترش، آب لیموترش و گشنیز خردشده را خوب با هم مخلوط کرده، سپس با نمک و فلفل سیاه طعم دار کنید. پس از آنکه مواد خوب با هم مخلوط شدند، کاسه محتوای سس را به یخچال منتقل کنید.

فیله ماهی ها را شسته و پس از خشک شدن، به صورت تکه های نواری ۴ تا ۵ سانتی متری خرد کنید.سپس هریک از فیله های نواری را در تخم مرغ زده شده فرو ببرید و پس از آن، در آرد سوخاری بغلتانید. وقتی که مقداری از فیله ها را به همین صورت آماده کردید، آنها را سرخ کنید.

برای سرخ کردن فیله ماهی ها، قابلمه گودی آماده کرده و مقداری روغن در آن بریزید. قابلمه را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا روغن خوب داغ شود. سپس آن تعداد از فیله ماهی ها را که آماده کرده بودید، داخل روغن بریزید و بگذارید سرخ شود. هنگامی که فیله ماهی ها به رنگ طلایی متمایل به قهوه ای درآمد، آنها را از روغن خارج کرده و داخل صافی بریزید تا روغن اضافی شان خارج شود.

در فاصله سرخ شدن فیله ماهی ها، بقیه را آماده کرده و پس از خارج کردن هریک از فیله ها از داخل روغن، یکی دیگر را جایگزین کنید. در پایان، فیله ها را در ظرفی چیده و سس مایونز با طعم لیموترش را به صورت جداگانه همراه چند برش لیموترش سرو کنید.

ماهی سوخاری شما آماده است. نوش جان

نکته:

۱- به جای آرد سوخاری می توانید از پودر خمیر داخل نان های فانتزی هم استفاده کنید.

ماهی سوخاری

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4159
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

48 + = 52

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

93 − 88 =