سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

مافین لازانیا

زمان آماده سازی :40 دقیقه

بازدید : 668 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

ورقه لازانیا 1 بسته
ریحان خشک 1/2 قاشق چایخوری
آویشن خشک 1 و 1/2 قاشق چایخوری
سیر 2 حبه خرشده
قارچ 1/2 پیمانه
گوشت چرخکرده 350 گرم
پیاز 1 عدد خرشده
سس گوجه فرنگی 1 قوطی
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

مافین لازانیا

برای تهیه مافین لازانیا فر را از قبل روی حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت یا حدودا ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. سینی مافین ۱۲ تایی را حسابی چرب کنید.

ورقه های لازانیا خود را درون قابلمه ای جوش دهید تا پخته شود. سپس آبکشی کنید و کنار بگذارید.
همزمان با آن در ماهیتابه ی بزرگی گوشت ,پیاز, قارچ, نمک و فلفل را روی حرارت بالا خوب تفت داده و گوشت چرخ کرده را سعی کنید از هم جدا کنید و آنقدر تفت دهید که رنگ آن قهوه ی شود. سیر را افزوده و ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه دیگه تفت دهید تا عطر اون بلند شود.سپس سس گوجه فرنگی ,۱ قاشق چایخوری آویشن و پرک فلفل قرمز را افزوده و خوب هم بزنید تا مخلوط شود. دوباره مزه کنید و اگر نیاز بود نمک و فلفل آن را تنظیم کنید. مخلوط سس را به جوش آورده وسپس حرارت را کم کرده و حدود ۱۰ دقیقه دیگه بگذارید به آرامی پخت کند .
در یک کاسه معمولی پنیرپیتزا , بقیه آویشن, ریحان و نوک انگشت نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
داخل مافین کاپ های سینی یک لایه لازانیا چیده و روی آن ها را نصفی هر یک از مواد فوق را به ترتیب پنیر پیتزا. مخلوط سس گوجه را یک دست پخش کنید و این عمل را یک بار دیگه با بقیه لازانیاها و پنیر و سس تکرار کنید . در آخر سینی را داخل فر به مدت ۱۰  دقیقه بگذارید تا پخته ویا تا حدی که پنیر ها آب شده و حبابی شده . بعد از پخت از فر خارج کرده و بگذارید تا کمی خنک شود . میتوانید اگر دوست داشتید رویش را با ریحان تزیین کنید و سرو کنید.

مافین لازانیا شما آماده است. نوش جان

مافین لازانیا

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4239
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *