مارمالاد زردآلو
صبحانه لذیذ با میوه تابستانی
وعده غذایی: صبحانه عصرانه
برای تهیه مارمالاد زردآلو، زردآلو را شوک حرارتی داده (یک لحظه در آب جوش بلافاصله در آب سرد) پوست آن را بگیرید و به صورت پوره درآورید.
شکر و پوره زردآلو را روی حرارت ملایم قرار داده تا شکر حل شده و شربت قوام آید.
شربت که کاملاً قوام آمد ورقه ژلاتین را به مدت دو دقیقه در آب سرد خیس کنید از آب بیرون آورده به همراه آب لیموترش به مایه بالا بیفزائید، هم زده تا ورقه های ژلاتین حل شوند. سپس از روی حرارت برداشته، وانیل را اضافه کنیـد. پس از ایـن کـه سـرد شد در شیشههای دردار بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید.
۱ـ مارمالادها، بعد از پخت زمانی تغییر رنگ و شفافیت خود را از دست می دهند که :
الف : در جای گرم نگهداری شوند.
ب : دوباره جوشانده شوند.
ج : زمان زیادی نگهداری شده باشند (بهتر است مارمالادها را بیشتر از یک سال نگهداری نکنید.)
۲ـ اگر مارمالاد با حرارت تند بجوشد، شکرک می زند.
۳ـ بهتر است برای تهیه مارمالاد از ظروف لعابی و نچسب استفاده کنید. همچنین درِ ظرف باز باشد تا رنگ مارمالاد بهتر شود.
آموزش تخم مرغ هم بزارید !
ممنون
چشم.بگردین توی سایت تخم مرغ هم داریم…
]چه جالب، تا حالا نمی دونستم تو مارمالاد باید ژلاتین ریخت، چقدر مطلب خوبی بود، ممنونم
خواهش میکنم عزیزم..خوشحالم مفید بوده