سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

مارمالاد زردآلو

زمان آماده سازی :30 دقیقه

بازدید : 2428 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

زردآلو1 کیلوگرم
شکر1 کیلوگرم
ورقه ژلاتین2 عدد
آب لیمو ترش1 قاشق سوپ خوری
وانیل شکری1/2 قاشق چایخوری
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

مارمالاد زردآلو

صبحانه لذیذ با میوه تابستانی
وعده غذایی: صبحانه عصرانه

برای تهیه مارمالاد زردآلو، زردآلو را شوک حرارتی داده (یک لحظه در آب جوش بلافاصله در آب سرد) پوست آن را بگیرید و به صورت پوره درآورید.

شکر و پوره زردآلو را روی حرارت ملایم قرار داده تا شکر حل شده و شربت قوام آید.

شربت که کاملاً قوام آمد ورقه ژلاتین را به مدت دو دقیقه در آب سرد خیس کنید از آب بیرون آورده به همراه آب لیموترش به مایه بالا بیفزائید، هم زده تا ورقه های ژلاتین حل شوند. سپس از روی حرارت برداشته، وانیل را اضافه کنیـد. پس از ایـن کـه سـرد شد در شیشه‌های دردار بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید.

مارمالاد زردآلو
نکته :

۱ـ مارمالادها، بعد از پخت زمانی تغییر رنگ و شفافیت خود را از دست می دهند که :
الف : در جای گرم نگهداری شوند.
ب : دوباره جوشانده شوند.
ج : زمان زیادی نگهداری شده باشند (بهتر است مارمالادها را بیشتر از یک سال نگهداری نکنید.)
۲ـ اگر مارمالاد با حرارت تند بجوشد، شکرک می زند.
۳ـ بهتر است برای تهیه مارمالاد از ظروف لعابی و نچسب استفاده کنید. همچنین درِ ظرف باز باشد تا رنگ مارمالاد بهتر شود.

مارمالاد زردآلو

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=872
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید

4 پاسخ به “مارمالاد زردآلو”

  1. آموزش تخم مرغ هم بزارید !
    ممنون

    علی موسوی did not rate this post.
  2. رها گفت:

    ]چه جالب، تا حالا نمی دونستم تو مارمالاد باید ژلاتین ریخت، چقدر مطلب خوبی بود، ممنونم

    رها did not rate this post.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *