در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

لوبیا پلو

زمان آماده سازی :

بازدید : 2729 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

لوبیا سبز200 گرمگوشت چرخکرده150 گرم
پیاز1 عددسیب زمینی1 عدد
رب3 ق غزردچوبه و دارچین و زیرهبه میزان دلخواه
نمک و فلفلبه میزان لازمزعفران دم کردهاختیاری
برنج2 پیمانه

لوبیا پلو

لوبیا پلو یک پلو ایرانی است. با برنج، لوبیا سبز، گوشت قرمز چرخ کرده یا قرمه شده، رب گوجه فرنگی و ادویه‌جات پخته می‌شود. این غذا گاهی همراه با سالاد شیرازی یا ماست و خیار، خورده می‌‌شود.

طرز تهیه لوبیا پلو

ابتدا لوبیا سبز را خورد کنید و کنار بذارید.

پیاز را خلالی خورد کنید.

سیب زمینی را پوست کنده و نگینی خورد کنید.

کمی روغن درون تابه بریزید.

ابتدا پیاز خورد شده را درون روغن بریزید.

کمی که تفت خورد، گوشت چرخکرده را اضافه کنید.

زمانی که رنگ گوشت تغییر کرد، سیب زمینی و لوبیا سبز را اضافه کنید.

خوب مواد رو تفت بدین که حالتشون تغییر کنه و نرم بشه.

زمانی که مواد خوب تفت خورد برید سراغ ادویه ها.

زردچوبه، فلفل قرمز، دارچین، زیره و نمک رو به موادتون بزنید. حدود ۱ دقیقه با شعله ملایم تفت بدین.

کمی زعفران دم کرده نیز می تونید به موادتون اضافه کنید.

بعد رب رو اضافه کنید.

در این قسمت شما به دو روش می تونید غذا رو تهیه کنید.

اول اینکه می تونید اونو کته درست کنید یا آبکشی کنید.

طرز تهیه لوبیا پلو کته

موادی که درست کردید رو بریزید داخل قابلمه.

بعد به اندازه ۳ و نیم پیمانه آب بریزید روی مواد.

آب که به جوش اومد برنج رو اضافه کنید.

زمانی که کمی از آب برنج مونده بود درب ظرف رو بذارید و اجازه بدید دم بکشه.

بعد از حدود ۴۵ تا ۶۰ دقیقه غذای شما آماده است.

طرز تهیه لوبیا پلو آب کشی

برنج رو بذارید بپزه و آبکش کنید.

ته قابلمه کمی روغن بریزید.

می تونید از سیب زمینی یا نان برای ته دیگ استفاده کنید.

ته دیگ مورد نظرتون رو بذارید.

بعد برنج و موادی که آماده کرده بودین رو ترکیب کنید.

مواد آماده شده رو درون قابلمه بریزید و دم بذارید.

بعد از حدود ۴۵ تا ۶۰ دقیقه غذای شما آماده است.

لوبیا پلو با گوشت چرخکرده | ادویه لوبیا پلو | طرز تهیه لوبیا پلو | پلو ایرانی پل

نکته در تهیه لوبیا پلو

استفاده از سیب زمینی درون مواد اختیاری است.

به جای گوشت چرخکرده می توانید از گوشت تکه ای استفاده کنید. اون وقت میشه لوبیا پلو با گوشت تکه ای.

میزان آب مورد نیاز برای تهیه کته بستگی به نوع برنجتون هم داره.

ادویه لوبیا پلو

استفاده از ادویه در تهیه انواع غذا اختیاره.

من به شخصه از زردچوبه، فلفل، دارچین و کمی زیره به عنوان ادویه لوبیا پلو استفاده میکنم.

تهیه و تنظیم: چاشنی

لوبیا پلو | لوبیا پلو با گوشت چرخکرده | ادویه لوبیا پلو | آموزش آشپزی چاشنی

 

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=7936
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + 1 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 49 = 54