در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

لواشک چند میوه

زمان آماده سازی : 1 ساعت

بازدید : 2068 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

میوه2 کیلوآب1/4 لیوان
نمکمقداریشکربه میزان دلخواه

طرز تهیه لواشک چند میوه

لواشک چند میوه, لواشک هلو, لواشک شلیل, لواشک آلو سیاه, لواشک آلو قرمز, طرز تهیه لواشک هلو, طرز تهیه لواشک ترش,طرز تهیه لواشک شلیل, طرز تهیه لواشک آلو سیاه, طرز تهیه لواشک آلو قرمز, طرز تهیه لواشک خانگی, طرز تهیه لواشک, لواشک ترش و خوشمزه

برای تهیه این لواشک چند میوه از میوه های زیر استفاده کنید.

هلو، شلیل، آلو سیاه و آلو قرمز.

اگه میخواین که لواشک هاتون مثل عکس خوشرنگ بشه از آلو قرمز بیشتر استفاده کنید.

حدود دو کیلو میوه رو با یک چهارم لیوان آب بذارید رو حرارت کم گاز.

درشو ببندین تا میوه ها آب بندازه و بپزه.

بعد یک ساعت از صافی ردش کنید تا تفاله ها و هسته هاش جدا بشه.

دوباره بذارید روی گاز.

یکم نمک اضافه کنید و یه قاشق شکر بسته به ذائقه خودتون داره.

بعد مدام هم بزنید تا ته نگیره.

وقتی به غلظت رسید زیر گاز و خاموش کنید.

بذارید از داغی بیفته.

بعد کف سینی پلاستیک فریزر بذارید.

میتونید سلفن بزارید یا اینکه چربش کنید.

مایع لواشک و بریزید تو سینی و یه روز کامل جلو پنکه بذارید تا کاملا خشک بشن.

می تونید برای خشک کردن از نور آفتاب هم استفاده کنید.

لواشک | لواشک چند میوه | طرز تهیه لواشک ترش | طرز تهیه لواشک خانگی | طرز تهیه لواشک

طرز تهیه و عکس از فاطمه مختاری عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10616
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

44 + = 49

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 18 =