سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

لواشک چند میوه

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 268 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

میوه2 کیلوآب1/4 لیوان
نمکمقداریشکربه میزان دلخواه
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

طرز تهیه لواشک چند میوه

لواشک چند میوه, لواشک هلو, لواشک شلیل, لواشک آلو سیاه, لواشک آلو قرمز, طرز تهیه لواشک هلو, طرز تهیه لواشک ترش,طرز تهیه لواشک شلیل, طرز تهیه لواشک آلو سیاه, طرز تهیه لواشک آلو قرمز, طرز تهیه لواشک خانگی, طرز تهیه لواشک, لواشک ترش و خوشمزه

برای تهیه این لواشک چند میوه از میوه های زیر استفاده کنید.

هلو، شلیل، آلو سیاه و آلو قرمز.

اگه میخواین که لواشک هاتون مثل عکس خوشرنگ بشه از آلو قرمز بیشتر استفاده کنید.

حدود دو کیلو میوه رو با یک چهارم لیوان آب بذارید رو حرارت کم گاز.

درشو ببندین تا میوه ها آب بندازه و بپزه.

بعد یک ساعت از صافی ردش کنید تا تفاله ها و هسته هاش جدا بشه.

دوباره بذارید روی گاز.

یکم نمک اضافه کنید و یه قاشق شکر بسته به ذائقه خودتون داره.

بعد مدام هم بزنید تا ته نگیره.

وقتی به غلظت رسید زیر گاز و خاموش کنید.

بذارید از داغی بیفته.

بعد کف سینی پلاستیک فریزر بذارید.

میتونید سلفن بزارید یا اینکه چربش کنید.

مایع لواشک و بریزید تو سینی و یه روز کامل جلو پنکه بذارید تا کاملا خشک بشن.

می تونید برای خشک کردن از نور آفتاب هم استفاده کنید.

لواشک | لواشک چند میوه | طرز تهیه لواشک ترش | طرز تهیه لواشک خانگی | طرز تهیه لواشک

طرز تهیه و عکس از فاطمه مختاری عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10616
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *