سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

لازانیا گوشت اسفناج

زمان آماده سازی :45 دقیقه

بازدید : 477 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گوشت چرخکرده 500 گرم
پیاز1 عدد
فلفل دلمه ای1  عدد
سیر2 حبه
گوجه فرنگی1 عدد
قارچ100 گرم
اسفناج100 گرم
رب گوجه فرنگی5 قاشق غذاخوری
پونه کوهی2 قاشق غذاخوری
پودر سیرمقداری
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا200 گرم
وورقه لازانیا400 گرم
روغن زیتونبه میران لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

لازانیا گوشت اسفناج

خب امرزو براتون لازانیا گوشت اسفناج را حاضرکردیم.

می دونم که لازانیا طرفدارای زیادی داره و البته به روش های و با مواد مختلفی تهیه میشه.

امروز براتون لازانیای خوشمزه ای را آموزش می دیدم که در ترکیب اصلیش گوشت و اسفناج خودنمایی میکنه.

امیدوارم از اموزش امروز لذت ببرید.

برای تهیه لازانیا گوشت اسفناج ابتدا سراغ ورقه های لازانیا بروید.

قابلمه ای بردارید و آب را در ان به جوش بیاورید.

سپس کمی روغن زیتون و نمک داخل آب بریزید و ورقه های لازانیا را درونش بریزید و اجازه دهید که پخته شود.

تقریبا ۸ تا ۱۰ دقیقه زمان برای پخت آنها کافی است.

مواظب باشید که ورقه ها زیادتر جوش نخوردند چون ممکن است در حین پخت پاره و یا وا بروند.

پس از اینکه ورقه های لازانیا به خوبی نرم و پخته شد آن ها را آبکشی کنید و کنار بگذارید.

همزمان با پخت ورقه های لازانیا، تابه ای برداشته و به مقدار مناسب روغن زیتون درونش بریزید.

کمی که گرم شد، پیاز و سیر خرد شده را درون تابه ریخته و تفتشان دهید.

کمی که پیازها نرم شوند کافی است.

سپس گوشت چرخکرده را اضافه نمایید.

اجازه دهید گوشت به خوبی سرخ شود و رنگ آن به قهوه ای طلایی برسد.

پس از آن نوبت به باقی مواد می رسد.

قارچ خرد شده، اسفناج خرده شده را اضافه کنید و انها را نیز خوب تفت دهید.

اسفناج و قارچ ها بایستی به خوبی نرم و ترد شوند.

نمک، فلفل، زردچوبه، پونه کوهی و پودر سیر را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ادویه به تمامی مواد برسد.

پس از آن گوجه خرد شده و رب خود را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

زیر حرارت را خیلی کم کنید و درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید که مواد با آب گوجه بپزد.

پس از اینکه آب مواد کشیده شد زیر حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید موادتان کمی خنک شود.

پس از خنک شدن مواد، ورقه های لازانیا را دورن ظرف مناسب فر بچینید.

قبل از اینکار حتما ظرف خود را چرب کنید.

یه لایه از ورقه های لازانیا را بچینید و به مقدار مناسب از موادی که آماده کرده اید، روی آنها بریزید.

سپس پنیر رنده شده خود را روی مواد بپاشید.

سپس لایه بعدی را همین گونه انجام دهید تا مواد شما به پایان برسید.

در اخر ظرف خود را دورن فر با درجه ۱۸۰ سانتی گراد گذاشته و مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه زمان بدهید تا مواد شما پخته و پنیرتان آب شده و روی مواد قهوه ای طلایی شود.

لازانیا گوشت اسفناج شما آماده است. نوش جان

لازانیا گوشت اسفناج

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3879
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *