لازانیا گوشت اسفناج
خب امرزو براتون لازانیا گوشت اسفناج را حاضرکردیم.
می دونم که لازانیا طرفدارای زیادی داره و البته به روش های و با مواد مختلفی تهیه میشه.
امروز براتون لازانیای خوشمزه ای را آموزش می دیدم که در ترکیب اصلیش گوشت و اسفناج خودنمایی میکنه.
امیدوارم از اموزش امروز لذت ببرید.
برای تهیه لازانیا گوشت اسفناج ابتدا سراغ ورقه های لازانیا بروید.
قابلمه ای بردارید و آب را در ان به جوش بیاورید.
سپس کمی روغن زیتون و نمک داخل آب بریزید و ورقه های لازانیا را درونش بریزید و اجازه دهید که پخته شود.
تقریبا ۸ تا ۱۰ دقیقه زمان برای پخت آنها کافی است.
مواظب باشید که ورقه ها زیادتر جوش نخوردند چون ممکن است در حین پخت پاره و یا وا بروند.
پس از اینکه ورقه های لازانیا به خوبی نرم و پخته شد آن ها را آبکشی کنید و کنار بگذارید.
همزمان با پخت ورقه های لازانیا، تابه ای برداشته و به مقدار مناسب روغن زیتون درونش بریزید.
کمی که گرم شد، پیاز و سیر خرد شده را درون تابه ریخته و تفتشان دهید.
کمی که پیازها نرم شوند کافی است.
سپس گوشت چرخکرده را اضافه نمایید.
اجازه دهید گوشت به خوبی سرخ شود و رنگ آن به قهوه ای طلایی برسد.
پس از آن نوبت به باقی مواد می رسد.
قارچ خرد شده، اسفناج خرده شده را اضافه کنید و انها را نیز خوب تفت دهید.
اسفناج و قارچ ها بایستی به خوبی نرم و ترد شوند.
نمک، فلفل، زردچوبه، پونه کوهی و پودر سیر را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ادویه به تمامی مواد برسد.
پس از آن گوجه خرد شده و رب خود را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
زیر حرارت را خیلی کم کنید و درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید که مواد با آب گوجه بپزد.
پس از اینکه آب مواد کشیده شد زیر حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید موادتان کمی خنک شود.
پس از خنک شدن مواد، ورقه های لازانیا را دورن ظرف مناسب فر بچینید.
قبل از اینکار حتما ظرف خود را چرب کنید.
یه لایه از ورقه های لازانیا را بچینید و به مقدار مناسب از موادی که آماده کرده اید، روی آنها بریزید.
سپس پنیر رنده شده خود را روی مواد بپاشید.
سپس لایه بعدی را همین گونه انجام دهید تا مواد شما به پایان برسید.
در اخر ظرف خود را دورن فر با درجه ۱۸۰ سانتی گراد گذاشته و مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه زمان بدهید تا مواد شما پخته و پنیرتان آب شده و روی مواد قهوه ای طلایی شود.
لازانیا گوشت اسفناج شما آماده است. نوش جان
ترجمه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!