لازانیا سوسیس قارچ
برای تهیه لازاینا سوسیس و قارچ ابتدا فر رو با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم میکنیم.
روغن رو تو قابلمه گرم کرده، قارچ، پیاز و ادویه را به آن اضافه میکنیم، میگذاریم بمدت ۶ دقیقه روی حرارت بماند و بعد سوسیس رو اضافه میکنیم و ۵ دقیقه روی حرارت میگذاریم تا برشته و پخته بشود. سوسیسها را در این مدت به وسیله پشت قاشق فشار میدهیم تا کاملا خرد و تکه تکه بشوند.
حالا سیر رو اضافه کرده و ترکیب میکنیم.
۲/۳ فنجان سس مارینارا را در ظرف مخصوص لازانیا پخش کرده، ورقه های لازانیا رو کف ظرف قرار میدهیم.
۱ فنجان از سس مارینارا روی تمام لازانیا پخش میکنیم و روی اون ۱/۳ پنیر ریکوتا قرار میدیم. سپس ۱ فنجان پنیر پیتزا میریزیم. بعد با قاشق ۱/۳ از مخلوط سوسیس روی اون پخش میکنیم. سپس ۴ ورقه لازانیا را روی آن میچینیم و ۱ فنجان سس باقیمانده، ۱ فنجان پنیر پیتزا و پنیر ریکوتا باقیمانده را روی ورقه های لازانیا میریزیم.
حالا با فویل روی ظرف رو میپوشانیم طوری که فویل با پنیر تماس پیدا نکند.
لازانیا رو به مدت ۴۵ دقیقه در فر میگذاریم. بعد فویل را برمیداریم و مجددا بمدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار میدهیم تا پنیر روی آن برشته بشود.
لازانیا سوسیس و قارچ شما آماده استوو نوش جان
نظرتون درباره این آموزش چیست!