در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

لازانیا سوسیس قارچ

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 20 دقیقه

بازدید : 1159 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

پنیر ریکوتا425  گرم
ورقه لازانیا1 بسته 500 گرمی
سس مارینارا4 و 2/3 فنجان
سیر3 حبه
سوسیس450 گرم
ادویه2 قاشق غذاخوری
پیاز خورد شده1 عدد بزرگ
قارچ450 گرم
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا رنده شده450 گرم

لازانیا سوسیس قارچ

برای تهیه لازاینا سوسیس و قارچ ابتدا فر رو با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم میکنیم.
روغن رو تو قابلمه گرم کرده، قارچ، پیاز و ادویه را به آن اضافه میکنیم، میگذاریم بمدت ۶ دقیقه روی حرارت بماند و بعد سوسیس رو اضافه میکنیم و ۵ دقیقه روی حرارت میگذاریم تا برشته و پخته بشود. سوسیسها را در این مدت به وسیله پشت قاشق فشار میدهیم تا کاملا خرد و تکه تکه بشوند.
حالا سیر رو اضافه کرده و ترکیب میکنیم.
۲/۳ فنجان سس مارینارا  را در ظرف مخصوص لازانیا پخش کرده، ورقه های لازانیا رو کف ظرف قرار میدهیم.
۱ فنجان از سس مارینارا روی تمام لازانیا پخش میکنیم و روی اون ۱/۳ پنیر ریکوتا قرار میدیم. سپس ۱ فنجان پنیر پیتزا میریزیم. بعد با قاشق ۱/۳ از مخلوط سوسیس روی اون پخش میکنیم. سپس ۴ ورقه لازانیا را روی آن میچینیم و ۱ فنجان سس باقیمانده، ۱ فنجان پنیر پیتزا و پنیر ریکوتا باقیمانده را روی ورقه های لازانیا میریزیم.
حالا با فویل روی ظرف رو میپوشانیم طوری که فویل با پنیر تماس پیدا نکند.
لازانیا رو به مدت ۴۵ دقیقه در فر میگذاریم. بعد فویل را برمیداریم و مجددا بمدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار میدهیم تا پنیر روی آن برشته بشود.

لازانیا سوسیس و قارچ شما آماده استوو نوش جان

لازانیا سوسیس قارچ

 

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=545
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

27 − 25 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 15 = 25