در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

لازانیا اسفناج پنیر

زمان آماده سازی : 45 دقیقه

بازدید : 857 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

روغن زیتون1 قاشق سوپخوری
پیاز1/3 پیمانه
سیر1 حبه
رب گوجه فرنگی2 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی2 عدد
ریحان خشک شده1/2 قاشق چایخوری
شکر1/4 قاشق چایخوری
ورق لازانیا8 عدد
اسفناج300 گرم
پنیر خامه ای3/4 پیمانه
پنیر موزارلا1/2 پیمانه
پنیر پارمسان2 قاشق سوپخوری
ادویه ایتالیایی1/2 قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ1 عدد
نمک فلفلبه میزان لازم
 

لازانیا اسفناج پنیر

برای تهیه لازانیا اسفناج پنیر ابتدا سس آنرا تهیه نمایید. برای سس، روغن زیتون را در یک ماهیتابه متوسط گرم میکنیم پیاز و سیر خرد شده را در روغن داغ ریخته حرارت میدهیم تاپیاز نرم شود. گوجه های خرد شده،  رب، ریحان، شکر، نمک و فلفل را اضافه کرده و  میگذاریم تا به جوش بیاد. سپس زیر شعله را کم کنید. ۵ دقیقه بگذارید تا بجوشد (در ظرف رو نگذارید) تا به غلظت دلخواه برسد.
در این فاصله لازانیا ها را طبق دستور بسته آماده می کنیم و  بعد از ابکشی میگذاریم تا آب اضافی آن برود.
برای مواد داخل در یک کاسه  ادویه ایتالیایی و پنیر ها را مخلوط میکنیم. سپس اسفناج خرد شده و سفیده تخم مرغ ها را به آن  اضافه میکنیم. خوب بهم زده تا یکنواخت شود.
فر را در درجه ۳۵۰ فارنهایت یا ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کرده در این فاصله رولت ها را میپیچیم. به این ترتیب که روی هر ورقه ابتدا مخلوط اسفناج را میریزیم به طور یکنواخت و لوله میکنیم.  رولت ها را دو تا دوتا در ظرف مخصوص فر گذاشته مقداری سس روی آن میدهیم و حدود ۲۵ دقیقه آنها را درون فر گرم شده قرا می دهیم. پس از آن لازانیا اسفناج پنیر شما آماده است. نوش جان

نکته: ادویه ایتالیایی  ترکیبی از آویشن، ریحان، فلفل قرمز، رزماری و گاهی پودر سیر می باشد.

لازانیا اسفناج پنیر

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4251
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + 7 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

92 − 90 =