لازانیا اسفناج پنیر
برای تهیه لازانیا اسفناج پنیر ابتدا سس آنرا تهیه نمایید. برای سس، روغن زیتون را در یک ماهیتابه متوسط گرم میکنیم پیاز و سیر خرد شده را در روغن داغ ریخته حرارت میدهیم تاپیاز نرم شود. گوجه های خرد شده، رب، ریحان، شکر، نمک و فلفل را اضافه کرده و میگذاریم تا به جوش بیاد. سپس زیر شعله را کم کنید. ۵ دقیقه بگذارید تا بجوشد (در ظرف رو نگذارید) تا به غلظت دلخواه برسد.
در این فاصله لازانیا ها را طبق دستور بسته آماده می کنیم و بعد از ابکشی میگذاریم تا آب اضافی آن برود.
برای مواد داخل در یک کاسه ادویه ایتالیایی و پنیر ها را مخلوط میکنیم. سپس اسفناج خرد شده و سفیده تخم مرغ ها را به آن اضافه میکنیم. خوب بهم زده تا یکنواخت شود.
فر را در درجه ۳۵۰ فارنهایت یا ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کرده در این فاصله رولت ها را میپیچیم. به این ترتیب که روی هر ورقه ابتدا مخلوط اسفناج را میریزیم به طور یکنواخت و لوله میکنیم. رولت ها را دو تا دوتا در ظرف مخصوص فر گذاشته مقداری سس روی آن میدهیم و حدود ۲۵ دقیقه آنها را درون فر گرم شده قرا می دهیم. پس از آن لازانیا اسفناج پنیر شما آماده است. نوش جان
نکته: ادویه ایتالیایی ترکیبی از آویشن، ریحان، فلفل قرمز، رزماری و گاهی پودر سیر می باشد.
تهیه و تنظیم: چاشنی
چاشنی, آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!