لازانیای رولی
در این مطلب برایتان آموزش لازانیای رولی سبزیجات را داریم. این لازانیا از ترکیبی از سبزیجات و سه نوع پنیر تهیه می شود. می توانید به دلخواه خود به جای سبزیجات از گوشت استفاده نمایید اما پنیرهای مورد استفاده را تغییر ندهید.
خب در مرحله اول، ورق های لازانیای خود را درون قابلمه آب جوش بریزید و برای چند دقیقه اجازه دهید تا جوش بخورد. حواستان باشد که نباید ورق ها زیاد پخته شود چون ممکن است حین کار پاره شودند! پس به اندازه که نرم شوند کافی است.در اخر آنها را آبکشی کنید و کنار بگذارید.
همزمان با جوشیدن ورق های لازانیا، در تابه ای روغن بریزید و به سراغ سبزیجات خود بروید.ابتدا سیر و پیاز خرد شده خود را درون تابه بریزید و با حرارت ملایم آنها را تفت دهید. سپس قارچ های خود را ریز خرد کنید و به تابه اضافه کنید. همزمان با اینکه قارچ ها در خال تفت خوردن هستند سراغ هویج و کدو بروید و آن ها را رنده کنید.پس از اینکه قارچ ها به اندازه کافی سرخ شدند، هویج و کدو رنده شده را نیز به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.در آخر پونه کوهی، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و اجازه دهید اگر مواد دارای آب می باشد، کاملا تبخیر شده و زیر حرارت را خاموش کنید. مواد را کنار بگذارید تا خنک شود.
در کاسه ای پنیر ریکوتا، پنیر پارمسان و پنیر موزارلا رنده شده را ا هم ترکیب کنید.سپس ترکیب سبزیجات خود را به آنها افزوده و مواد را خوب با یکدیگر ترکیب کنید.در این مرحله مواد را کمی مزه کنید و اگر نیاز به نمک یا فلفل داشت به آن اضافه نمایید.
در مرحله بعد، روی یک سطح صاف، ورق های لازانیا را پهن کنید، سپس از مواد خود روی هریک از آنها بریزید و در نهایت آن ها را رول نمایید.
سپس رول ها را درون ظرفی مناسب فر بچینید، قبل از آن کف ظرف را کمی چرب کنید و مقداری از سس گوجه فرنگی خود را به کف ظرف بمالید. در مرحله آخرسس گوجه فرنگی مورد نظر خود را روی لازانیا ریخته و ظرف را درون فر با ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید. به مدت ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا لازانیا شما پخته شود. اگر دوست دارید که لازانیا شما ترد باشد ظرف را بدون هیچ گونه پوششی درون فر بگذارید. اگر تمایل دارید که لازانیای نرمی داشته باشید روی طرف را با فویل بپوشانید و سپس درون فر قرار دهید.
در نهایت لازانیای رولی شما آماده است. نوش جان
پی نوشت: برای آموزش طرز تهیه پنیر ریکوتای خانگی روی نام آن کلیک کنید: پنیر ریکوتا
ترجمه و تنظیم:چاشنی
منبع: BETH
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!