در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

لازانیای رولی

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 10 دقیقه

بازدید : 1038 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

ورق لازانیا450 گرم
روغن1 قاشق غذاخوری
سیر2 حبه
پیاز1 عدد
قارچ225 گرم
کدو1 عدد
هویج1 عدد
پونه کوهی1 قاشق چایخوری
پنیر ریکوتا420 گرم
پنیر موزارلا1 پیمانه
پنیر پارمسان1/4 پمانه
سس گوجه فرنگی670 گرم
نمک و فلفلبه میزان لازم
 

لازانیای رولی

در این مطلب برایتان آموزش لازانیای رولی سبزیجات را داریم. این لازانیا از ترکیبی از سبزیجات و سه نوع پنیر تهیه می شود. می توانید به دلخواه خود به جای سبزیجات از گوشت استفاده نمایید اما پنیرهای مورد استفاده را تغییر ندهید.

خب در مرحله اول، ورق های لازانیای خود را درون قابلمه آب جوش بریزید و برای چند دقیقه اجازه دهید تا جوش بخورد. حواستان باشد که نباید ورق ها زیاد پخته شود چون ممکن است حین کار پاره شودند! پس به اندازه که نرم شوند کافی است.در اخر آنها را آبکشی کنید و کنار بگذارید.

لازانیای رولی

همزمان با جوشیدن ورق های لازانیا، در تابه ای روغن بریزید و به سراغ سبزیجات خود بروید.ابتدا سیر و پیاز خرد شده خود را درون تابه بریزید و با حرارت ملایم آنها را تفت دهید. سپس قارچ های خود را ریز خرد کنید و به تابه اضافه کنید. همزمان با اینکه قارچ ها در خال تفت خوردن هستند سراغ هویج و کدو بروید و آن ها را رنده کنید.پس از اینکه قارچ ها به اندازه کافی سرخ شدند، هویج و کدو رنده شده را نیز به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.در آخر پونه کوهی، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و اجازه دهید اگر مواد دارای آب می باشد، کاملا تبخیر شده و زیر حرارت را خاموش کنید. مواد را کنار بگذارید تا خنک شود.

لازانیای رولی

در کاسه ای پنیر ریکوتا، پنیر پارمسان و پنیر موزارلا رنده شده را ا هم ترکیب کنید.سپس ترکیب سبزیجات خود را به آنها افزوده و مواد را خوب با یکدیگر ترکیب کنید.در این مرحله مواد را کمی مزه کنید و اگر نیاز به نمک یا فلفل داشت به آن اضافه نمایید.

لازانیای رولی

در مرحله بعد، روی یک سطح صاف، ورق های لازانیا را پهن کنید، سپس از مواد خود روی هریک از  آنها بریزید و در نهایت آن ها را رول نمایید.

لازانیای رولی

سپس رول ها را درون ظرفی مناسب فر بچینید، قبل از آن کف ظرف را کمی چرب کنید و مقداری از سس گوجه فرنگی خود را به کف ظرف بمالید. در مرحله آخرسس گوجه فرنگی مورد نظر خود را روی لازانیا ریخته و ظرف را درون فر با ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید. به مدت ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا لازانیا شما پخته شود. اگر دوست دارید که لازانیا شما ترد باشد ظرف را بدون هیچ گونه پوششی درون فر بگذارید. اگر تمایل دارید که لازانیای نرمی داشته باشید روی طرف را با فویل بپوشانید و سپس درون فر قرار دهید.

لازانیای رولی

در نهایت لازانیای رولی شما آماده است. نوش جان

لازانیای رولی

پی نوشت: برای آموزش طرز تهیه پنیر ریکوتای خانگی روی نام آن کلیک کنید: پنیر ریکوتا

ترجمه و تنظیم:چاشنی

منبع: BETH

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3782
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

33 − 25 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 32 = 38