در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

قیمه نثار غذای قزوینی

زمان آماده سازی :2 ساعت

بازدید : 810 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گوشت مغز ران گوسفندی 500 گرم
 برنج 6 پیمانه
 زرشک 2 قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
 رب گوجه فرنگی یک قلشق غذاخوری
خلال پرتقال شیرین شده یک قلشق غذاخوری
خلال بادام یک قلشق غذاخوری
خلال پسته یک قلشق غذاخوری
 گلاب یک قلشق غذاخوری
دارچین یک قلشق غذاخوری
کره 100 گرم
زعفران آب گرفته غلیظ یک قلشق غذاخوری
 نمک فلفل و زردچوبه به میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

قیمه نثار غذای قزوینی

برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید.

گوشت را به صورت قیمه ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید.مواد فوق را با ۲ پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.

بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.

خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید.

زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.

یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.

تزیین :

برنج گرم را داخل قالب میان تهی، مخصوص ژله بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا برنج به فرم قالب در آید.

سپس آن را در دیس برگردانید.

در قسمت میان تهی، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و طبق تصویر روی آن را با نوارهای برنج زعفرانی، زرشک، خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید.روی همه ی مواد آماده شده از ادویه ذکر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آن لذت ببرید.

قیمه نثار غذای قزوینی آماده است. نوش جان

قیمه نثار

 

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=344
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *