در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

قیمه نثار غذای قزوینی

زمان آماده سازی : 2 ساعت

بازدید : 921 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گوشت مغز ران گوسفندی 500 گرم
 برنج6 پیمانه
 زرشک2 قاشق غذاخوری
شکریک قاشق غذاخوری
پیاز داغ2 قاشق غذاخوری
 رب گوجه فرنگییک قلشق غذاخوری
خلال پرتقال شیرین شدهیک قلشق غذاخوری
خلال بادامیک قلشق غذاخوری
خلال پستهیک قلشق غذاخوری
 گلابیک قلشق غذاخوری
دارچینیک قلشق غذاخوری
کره100 گرم
زعفران آب گرفته غلیظیک قلشق غذاخوری
 نمک فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

قیمه نثار غذای قزوینی

برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید.

گوشت را به صورت قیمه ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید.مواد فوق را با ۲ پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.

بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.

خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید.

زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.

یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.

تزیین :

برنج گرم را داخل قالب میان تهی، مخصوص ژله بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا برنج به فرم قالب در آید.

سپس آن را در دیس برگردانید.

در قسمت میان تهی، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و طبق تصویر روی آن را با نوارهای برنج زعفرانی، زرشک، خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید.روی همه ی مواد آماده شده از ادویه ذکر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آن لذت ببرید.

قیمه نثار غذای قزوینی آماده است. نوش جان

قیمه نثار

 

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=344
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + = 8

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

25 − = 16