سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

قیمه نذری

زمان آماده سازی :6 ساعت

بازدید : 17329 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گوشت خورشتی 4 کیلو پیاز 3 کیلو
لپه 6 لیوان دسته دار زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
رب 650 گرم لیمو عمانی 300 گرم
سیب زمینی 5 کیلو زعفران دم کرده  یک قوری کوچک
نمک به مزان لازم دنبه نیم کیلو
برنج 8 کیلو روغن به میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 22 رای _ میانگین : 4٫05 از 5 )

قیمه نذری | قیمه برای ۵۰ نفر | قیمه برای ۱۰۰ نفر | قیمه برای ۲۰۰ نفر | قیمه برای ۵۰۰ نفر | قیمه برای ۱۰۰۰ نفر | قیمه محرم | قیمه نذری برای ۵۰ نفر | قیمه نذری برای ۱۰۰ نفر | قیمه نذری برای ۲۰۰ نفر | قیمه نذری برای ۵۰۰ نفر | قیمه نذری برای ۱۰۰۰ نفر 

قیمه یکی از خورشت های ایرانی است که در محرم نیز به عنوان قیمه نذری طبخ می شود.

معمولا قیمه نذری برای ۵۰ نفر، قیمه نذری برای ۱۰۰ نفر، قیمه نذری برای ۲۰۰ نفر، قیمه نذری برای ۵۰۰ نفر، قیمه نذری برای ۱۰۰۰ نفر متداول است.

با آموزش قیمه نذری همراه ما باشید.

این مقدار مواد برای قیمه نذری برای ۵۰ نفر می باشد. در ادامه برای تهیه مقدار بیشتر قیمه توضیح خواهیم داد.

 

طرز تهیه قیمه نذری | قیمه نذری برای 50 نفر | قیمه نذری برای 100 نفر | قیمه برای 200 نفر

 

قیمه برای ۵۰ نفر | قیمه نذری برای ۵۰ نفر | طرز تهیه قیمه برای ۵۰ نفر | طرز تهیه قیمه نذری برای ۵۰ نفر | قیمه محرم | قیمه مجلسی | طرز تهیه قیمه مجلسی

برای تهیه قیمه نذری از شب قبل لپه را خیس کنید. چند ساعت خیس بخوره کافیه.

گوشت رو از روز قبل پاک کرده و خورد کنید.

روز پخت قیمه، دیگ مناسب رو انتخاب کنید.

به مقدار مناسب روغن داخل دیگ بریزید.

مقدار روغن به قدری باشه که کمی از کف دیگه بالاتر بیاد.

اول گوشت خورد شده رو داخل دیگ بریزید.

کمی تفت دهید.

سپس پیاز خلال شده رو به گوشت اضافه کنید.

خوب که تفت خوردن و گوشت رنگش عوض شد، و پیاز نرم شد کافیه.

لپه ای که خیس کرده بودین آبکشی کنید.

لپه رو به مواد اضافه کنید.

کمی لپه رو تفت بدین. به تقت زیادی نیاز نداره.

به مقدار مناسب زردچوبه و کمی فلفل به مواد بزنید و خوب هم بزنید.

بعد رب رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

سپس به مقدار مناسبی آب درون دیگ بریزید.

بعد از جوش اومدن آب خورش، زیر دیگ رو کم کنید.

اجازه بدین که خورشت بپزه و جا بیافته.

زمانی که گوشت پخت، تقریبا نیم ساعت آخر پخت، زعفرون دم کرده، لیمو عمانی و نمک به خورش بزنید.

بعد از اینکه خورش کاملا جا افتاد، زیرش رو خاموش کنید.

برنج رو آبکشی کنید و دم بذارید.

سیب زمینی های خورد شده را سرخ کنید.

در نهایت برنج، خورش و سیب زمینی سرخ شده را در ظرف های مناسب بریزید.

 

قیمه برای 50 نفر | قیمه نذری | طرز تهیه قیمه نذری و مجلسی | مواد لازم برای قیمه نذری | چاشنی

 

فوت و فن خورش قیمه | ادویه قیمه | چاشنی قیمه | نوع گوشت قیمه | استفاده از دنبه در قیمه 

نوع گوشت قیمه به شما بستگی دارد. می تونید از گوشت گوساله ، گوشت گوسفند و حتی گوشت گاو استفاده کنید. اما خب مسلما گوشت گوسفندی خورش را خوشمزه تر می کنه.

اندازه تکه های گوشت خورش به سلیقه شما بستگی داره.

اگه از گوشت گوسفندی استفاده میکنید حتما تکه های گوشت رو کمی بزرگ بردارید. چون گوشت گوسفندی حاوی چربی است و موقع پخت کوچک میشه.

میزان استفاده از روغن تهیه خورش نیز سلیقه ای است.

اگه دوست دارید خورشتتون روغن زیادی داشته باشه می تویند از روغن بیشتری استفاده کنید اما من توصیه نمیکنم.

اگه اول پیاز رو تفت بدین و بعد گوشت اصلا درست نیست. اینطوری موقع تفت گوشت، پیاز می سوزه.

از زردچوبه به مقداری استفاده کنید که رنگ گوشت تغییر کنه.

استفاده از زعفرون کاملا اختیاری هستش. اما ریختن زعفرون قیمه رو خوشمزه تر می کنه.

به عنوان ادویه قیمه می تونید از دارچین هم استفاده کنید. قبل از اضافه کردن رب، مقداری دارچین به موادتون بزنید. خوشمزه میشه.

در مواد اولیه دنبه هستش. استفاده از دنیه هم اختیاریه. اگه مایل به استفاده بودین، موقع تفت گوشت و پیاز آنرا اضافه کنید.

دنبه خورش رو خوشمزه تر می کنه. اگه خواستین از دنبه استفاده کنید، مقدار روغن رو کم کنید.

می تونید از سیب زمینی های خلالی آماده هم استفاده کنید.

فوت و فن قیمه | ادویه قیمه | چاشنی قیمه | نوع گوشت قیمه | استفاده از دنبه در قیمه | قیمه نذری

 

قیمه برای ۱۰۰ نفر | قیمه نذری برای ۱۰۰ نفر | طرز تهیه قیمه برای ۱۰۰ نفر | طرز تهیه قیمه نذری برای ۱۰۰ نفر | قیمه محرم | قیمه مجلسی | طرز تهیه قیمه مجلسی

برای تهیه قیمه برای ۱۰۰ نفر، می تونید از همین دستور استفاده کنید.

فقط کافیه مقدار مواد اولیه را دو برابر کنید.

 

قیمه برای 100 نفر | قیمه نذری | طرز تهیه قیمه نذری و مجلسی | مواد لازم برای قیمه نذری | چاشنی

 

قیمه برای ۲۰۰ نفر | قیمه نذری برای ۲۰۰ نفر | طرز تهیه قیمه برای ۲۰۰ نفر | طرز تهیه قیمه نذری برای ۲۰۰ نفر | قیمه محرم | قیمه مجلسی | طرز تهیه قیمه مجلسی

برای تهیه قیمه برای ۲۰۰ نفر، می تونید از همین دستور استفاده کنید.

فقط کافیه مقدار مواد اولیه را ۴ برابر کنید.

قیمه برای 200 نفر | قیمه نذری | طرز تهیه قیمه نذری و مجلسی | مواد لازم برای قیمه نذری | چاشنی

 

قیمه برای ۵۰۰ نفر | قیمه نذری برای ۵۰۰ نفر | طرز تهیه قیمه برای ۵۰۰ نفر | طرز تهیه قیمه نذری برای ۵۰۰ نفر | قیمه محرم | قیمه مجلسی | طرز تهیه قیمه مجلسی

برای تهیه قیمه برای ۵۰۰ نفر، می تونید از همین دستور استفاده کنید.

فقط کافیه مقدار مواد اولیه را ۱۰ برابر کنید.

قیمه برای 500 نفر | قیمه نذری | طرز تهیه قیمه نذری و مجلسی | مواد لازم برای قیمه نذری | چاشنی

 

قیمه برای ۱۰۰۰ نفر | قیمه نذری برای ۱۰۰۰ نفر | طرز تهیه قیمه برای ۱۰۰۰ نفر | طرز تهیه قیمه نذری برای ۱۰۰۰ نفر | قیمه محرم | قیمه مجلسی | طرز تهیه قیمه مجلسی

برای تهیه قیمه برای ۱۰۰۰ نفر، می تونید از همین دستور استفاده کنید.

فقط کافیه مقدار مواد اولیه را ۲۰ برابر کنید.

قیمه برای 1000 نفر | قیمه نذری | طرز تهیه قیمه نذری و مجلسی | مواد لازم برای قیمه نذری

 

قیمه برای ۱۰ نفر | طرز تهیه قیمه برای ۱۰ نفر

برای تهیه قیمه برای ۱۰ نفر، می تونید از همین دستور استفاده کنید.

فقط کافیه مقدار مواد اولیه را یک پنجم (۱/۵) کنید.

 

قیمه برای 10 نفر | قیمه نذری | طرز تهیه قیمه نذری و مجلسی | مواد لازم برای قیمه نذری | چاشنی

 

قیمه برای ۵۰ نفر | قیمه نذری | طرز تهیه قیمه نذری و مجلسی | مواد لازم برای قیمه نذری | چاشنی

قیمه برای ۵۰ نفر, قیمه برای ۱۰۰ نفر, قیمه برای ۲۰۰ نفر, قیمه برای ۵۰۰ نفر, قیمه برای ۱۰۰۰ نفر, قیمه محرم, مواد لازم برای قیمه نذری,قیمه نذری برای ۵۰ نفر, قیمه نذری برای ۱۰۰ نفر, قیمه نذری برای ۲۰۰ نفر, قیمه نذری برای ۵۰۰ نفر, قیمه نذری برای ۱۰۰۰ نفر, طرز تهیه قیمه برای ۱۰ نفر, طرز تهیه قیمه برای ۵۰ نفر, طرز تهیه قیمه برای ۱۰۰ نفر, طرز تهیه قیمه برای ۲۰۰ نفر, طرز تهیه قیمه برای ۵۰۰ نفر, طرز تهیه قیمه برای ۱۰۰۰ نفر, طرز تهیه قیمه نذری برای ۵۰ نفر, طرز تهیه قیمه نذری برای ۱۰۰ نفر, طرز تهیه قیمه نذری برای ۲۰۰ نفر, ادویه قیمه, طرز تهیه قیمه خوشمزه, ادویه مخصوص قیمه نذری, تزیین خورش قیمه

قیمه محرم | قیمه برای 50 نفر | قیمه برای 100 نفر | قیمه برای 200 نفر | قیمه برای 500 نفر

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آمورش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=8715
برچسب ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *