سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

قنبر پلو شیرازی

زمان آماده سازی :1 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 4765 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

برنج 4 پیمانه گوشت چرخکرده 500 گرم
آرد نخودچی 1 ق غ پیاز 1 عدد
کشمش پلویی 2 پیمانه مغز گردو نگینی 1 پیمانه
شیره انگور 4 ق غ رب انار 4 ق غ
نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم پیاز داغ طلایی 1 پیمانه
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 3 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

قنبر پلو شیرازی

طرز تهیه قنبر پلو شیرازی , طرز تهیه پلو شیرازی , پلو شیرازی با گوشت , طرز تهیه قنبرپلو شیرازی , طرز تهیه رب پلو شیرازی , غذا با گوشت چرخکرده , قاطی پلو با گوشت , طرز تهیه پلو , پلو مخلوط خوشمزه , پلو مخلوط با گوشت چرخکرده 

در وصف قنبر پلو شیرازی هرچى بگم كم گفتم

يه غذاى بينظير شيرازى كه بخاطر استفاده از رب انار و شيره انگور، رنگ غذا تا حدودى تيره ميشه و احتمالا به همين دليل به اين اسم معروف شده .

اگر براى مهمونيهاتون دنبال ايده و تنوع غذايى در كنار بقيه غذاهاتون هستيد، پيشنهاد ميكنم قنبر پلو رو درست کنید.

ابتدا گوشت چرخ كرده رو با پياز رنده شده و كمى آرد نخودچى و نمک و فلفل و زردچوپه، ورز بديد و به شكل كوفته هاى نسبتا ريز در بياريد.

کوفته های گوشتی رو داخل روغن کمی تفت بدید.

نیازی نیست اونها رو سرخ کنید.

چون بعدا داخل برنج میره و اگه سرخ بشه، خشک میشه.

تفت دادن هم واسه اینا که بوی گوشت گرفته بشه.

داخل تابه ای، پياز داغ بریزید.

حتما طلايى باشه كه باعث زيبايى ظاهر غذا ميشه.

كمى ادويه دلخواهتون رو بزنيد.

بعد مغز گردو نگينى شده رو اضافه كنيد.

رب انار رقيق شده و شيره انگور بزنيد.

اجازه بديد يكم حرارت ببينه.

در نهايت كشمش پلويى و كوفته ريزه ها رو اضافه كنيد و يكم تفت بديد.

برنج رو جداگونه آبكش كنيد.

از اين مواد لابه لاى برنج بريزيد و بذاريد دم بكشه.

می تونید وقتی برنج رو لا به لا مواد ریختید، در آخر نصف استکان زعفران دم کرده بهش اضافه کنید.

در دستور اصلی زعفران نیست.

اما خب وجود زعفران هر غذایی رو خوشمزه میکنه.

قنبر پلو شیرازی | طرز تهیه انواع پلو | طرز تهیه پلو شیرازی | پلو مخلوط با گوشت چرخکرده

دستور تهیه و عکس از سمیرا فروزان عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10275
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *