در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

قلیه ماهی

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 1660 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

ماهینیم کیلو
سبزینیم کیلو
پیاز2 عدد
سیر1 بوته
رب2 قاشق غذاخوری
تمبر هندی1 لیوان
نمک و فلفلبه میزان لازم
آردمقداری

قلیه ماهی

قلیه ماهی معروف ترین و خوشمزه ترین غذای جنوبی است كه در اهواز ،خوزستان و سایر مناطق جنوبی كشور بسیار محبوب است.این غذا بسیار تند و خوشمزه است.
برای تهیه قلیه ماهی ابتدا پیاز را در قابلمه‌ای با كمی روغن تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود. سپس سیر له شده را به پیاز اضافه میکنیم و خیلی سریع تفت می دهیم.

قلیه ماهی

سپس سبزی خرد شده را به آن افزوده و تا هنگامی كه رنگ سبزی تغییر پیدا كند، تفت می‌دهیم. بعدنمك، فلفل، زردچوبه و دارچین به سبزی‌ها افزوده و آن را به مدت ۲ دقیقه هم می‌زنیم تا كاملاً با هم مخلوط شوند.

قلیه ماهی.
در این مرحله ماهی پاك شده را (تیغ و استخوان‌های ماهی نباید خارج شود) همراه با رب گوجه‌فرنگی به مخلوط درون قابلمه می‌افزاییم و پس از تفت دادن آنها به مدت یك دقیقه، عصاره تمرهندی را با آرد مخلوط كرده و به همراه سه لیوان آب به مواد قبلی اضافه می‌كنیم. بعد از اینكه جوش آمد، حرارت را كم كرده و می‌گذاریم تا كاملاً جا بیفتد.

قلیه ماهی

پس از اینکه خورش شما جا افتاد قلیه ماهی آماده است. آنرا با برنج سرو کنید و لذت ببرید.نوش جان

قلیه ماهی
نكات:

۱- در بعضی از مناطق جنوبی به این خورش رب گوجه‌فرنگی اضافه نمی‌كنند.

۲- این خورش طعم بسیار تندی دارد.

۳- رای تهیه عصاره تمبر هندی یك لیوان آب و نصف یك بسته تمرهندی را با هم مخلوط كرده و از صافی رد كنید تا عصاره آن به دست اید.

۴- ماهی این خورش می تواند ماهی شیر یا هر ماهی دیگر جنوب مانند هامور، راشكو، سنگسر، حلوا سیاه و…می باشد.

۵- سبزی این خورش گشنیز و شنبلیله می باشد.

۶- می توانید ماهی را به تکه های کوچک تقسیم نکنید.

 

مطلب ارسال شده توسط دوست خوبمون زهره

تهیه و تنظیم:چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2110
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 26 = 36

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

63 + = 68