در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

قطاب مخصوص

زمان آماده سازی : 2 ساعت

بازدید : 4797 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آردبه میزان لازمتخم مرغ2 عدد
روغن جامد100 گرمشیر1/2 پیمانه
پودر قند1 ق غ + 150گرمبکینگ پودر1 ق م
هل1/2 ق غ + 1 ق سگردو150 گرم
پودر قند150 گرم
 

قطاب مخصوص 

طرز تهیه قطاب مخصوص , طرز تهیه قطاب یزد , طرز تهیه قطاب خانگی , شیرینی قطاب , بهترین دستور تهیه شیرینی قطاب , انواع شیرینی خانگی , انواع شیرینی , طرز تهیه شیرینی خانگی , شیرینی خشک , آموزش شیرینی خانگی

زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید.

روغن و زرده رو با همزن ميزنيم تا كرم رنگ شود.

سپس ۱ قاشق غذاخوری پودر قند را اضافه كرده و با همزن ميزنيم.

بعد ۱/۲ قاشق غذاخوری هل را اضافه كرده و با دست مواد هم ميزنيم.

مرحله بعد بكينگ پودر را به آرد اضافه كرده و سه بار الك ميكنيم.

كم كم آرد به مواد اضافه ميكنيم تا جايي كه مواد قطاب به دست نچسبد.

خمير قطاب به مدت يكساعت استراحت ميدهيم

گردو رو آسياب ميكنيم.

نبايد زياد پودر شود.

بعد ۱۵۰ گرم پودر قند و ۱ قاشق سوپخوری هل رواضافه ميكنيم .

مدل پيراشكي قطاب ها رو درست ميكنيم.

مواد گرد قالب ميزنيم.

مواد داخلش ميريزيم مثل پيراشكی درست ميكنيم.

داخل سينی فر رو كاغذ روغنی ميزاريم.

فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد میذاریم.

از ۲۰ دقیقه قبل روشن کنید که گرم بشه.

۱۵ دقیقه زمان میدیم تا خمیر طلایی بشه.

بعد از پخت خنک که شد در پودر قند بغلطونید.

قطاب رو با پودر پسته تزیین کنید.

نوش جان

قطاب مخصوص | انواع شیرینی | انواع شیرینی خانگی | شیرینی خشک | آموزش شیرینی خانگی

دستور تهیه و عکس از فروغ منوچهری عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

 

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10992
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

60 + = 62

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

36 + = 38