سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

قزل آلای کبابی

زمان آماده سازی :2 ساعت

بازدید : 691 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

فیله قزل آلا 3 عدد
آب لیمو 1/4 فنجان+ 4 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای 1/4 فنجان
پودر فلفل 2 قاشق غذاخوری
روغن نباتی 1 قاشق غذاخوری
زیره سبز 1 و 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1 و 1/4 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

قزل آلای کبابی

۱-فیله ماهی قزل آلا را درون یک کیسه فریزر قرار می‌دهیم و آب لیمو را اضافه کرده و درون یخچال به مدت حداقل یک ساعت قرار می‌دهیم تا سرد شود و بوی بد ماهی کاهش یابد.

۲-فر را بر روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد ( ۴۰۰ درجه فارنهایت ) قرار می‌دهیم و یک ظرف مناسب انتخاب کرده و یک فویل آلومینیومی نیز تهیه می‌کنیم.

۳-شکر قهوه‌ای ، پودر فلفل قرمز ، ۴ قاشق غذاخوری لیمو ، روغن ، زیره ، دارچین و نمک را درون مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط می‌کنیم.

۴-حال ماهی‌ها را از کیسه خارج کرده و درون مخلوط شکر قهوه‌ای می‌غلتانیم و درون فویل و سپس ظرف پخت قرار می‌دهیم.

۵-پس از آن درون فر قرار داده و ۱۲ تا ۱۵ دقیقه اجازه می‌دهیم حرارت ببیند.

ماهی قزل آلای کبابی  شما آماده است. نوش جان

برای تززین روی ماهی می توانید از برش های لیمو ترش تازه جعفری گشنیز نعناع تازه  و یا انواع سبزیجات مورد علاقه خود استفاده کنید..همچنین اگر به پیاز سرخ کرده علاقه مند هستید برای زیبایی دیس غذای خود می توانید ماهی را با پیاز سرخ کرده طلائی رنگ تزیین کنید.

قزل آلای کبابی

قزل آلای کبابی

قزل آلای کبابی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1193
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *