در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

قزل آلای کبابی

زمان آماده سازی : 2 ساعت

بازدید : 983 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

فیله قزل آلا3 عدد
آب لیمو1/4 فنجان+ 4 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای1/4 فنجان
پودر فلفل2 قاشق غذاخوری
روغن نباتی1 قاشق غذاخوری
زیره سبز1 و 1/2 قاشق چایخوری
دارچین1 و 1/4 قاشق چایخوری
نمک1 قاشق چایخوری

قزل آلای کبابی

۱-فیله ماهی قزل آلا را درون یک کیسه فریزر قرار می‌دهیم و آب لیمو را اضافه کرده و درون یخچال به مدت حداقل یک ساعت قرار می‌دهیم تا سرد شود و بوی بد ماهی کاهش یابد.

۲-فر را بر روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد ( ۴۰۰ درجه فارنهایت ) قرار می‌دهیم و یک ظرف مناسب انتخاب کرده و یک فویل آلومینیومی نیز تهیه می‌کنیم.

۳-شکر قهوه‌ای ، پودر فلفل قرمز ، ۴ قاشق غذاخوری لیمو ، روغن ، زیره ، دارچین و نمک را درون مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط می‌کنیم.

۴-حال ماهی‌ها را از کیسه خارج کرده و درون مخلوط شکر قهوه‌ای می‌غلتانیم و درون فویل و سپس ظرف پخت قرار می‌دهیم.

۵-پس از آن درون فر قرار داده و ۱۲ تا ۱۵ دقیقه اجازه می‌دهیم حرارت ببیند.

ماهی قزل آلای کبابی  شما آماده است. نوش جان

برای تززین روی ماهی می توانید از برش های لیمو ترش تازه جعفری گشنیز نعناع تازه  و یا انواع سبزیجات مورد علاقه خود استفاده کنید..همچنین اگر به پیاز سرخ کرده علاقه مند هستید برای زیبایی دیس غذای خود می توانید ماهی را با پیاز سرخ کرده طلائی رنگ تزیین کنید.

قزل آلای کبابی

قزل آلای کبابی

قزل آلای کبابی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1193
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 1 = 3

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

76 − = 72