قزل آلای کبابی
۱-فیله ماهی قزل آلا را درون یک کیسه فریزر قرار میدهیم و آب لیمو را اضافه کرده و درون یخچال به مدت حداقل یک ساعت قرار میدهیم تا سرد شود و بوی بد ماهی کاهش یابد.
۲-فر را بر روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد ( ۴۰۰ درجه فارنهایت ) قرار میدهیم و یک ظرف مناسب انتخاب کرده و یک فویل آلومینیومی نیز تهیه میکنیم.
۳-شکر قهوهای ، پودر فلفل قرمز ، ۴ قاشق غذاخوری لیمو ، روغن ، زیره ، دارچین و نمک را درون مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط میکنیم.
۴-حال ماهیها را از کیسه خارج کرده و درون مخلوط شکر قهوهای میغلتانیم و درون فویل و سپس ظرف پخت قرار میدهیم.
۵-پس از آن درون فر قرار داده و ۱۲ تا ۱۵ دقیقه اجازه میدهیم حرارت ببیند.
ماهی قزل آلای کبابی شما آماده است. نوش جان
برای تززین روی ماهی می توانید از برش های لیمو ترش تازه جعفری گشنیز نعناع تازه و یا انواع سبزیجات مورد علاقه خود استفاده کنید..همچنین اگر به پیاز سرخ کرده علاقه مند هستید برای زیبایی دیس غذای خود می توانید ماهی را با پیاز سرخ کرده طلائی رنگ تزیین کنید.
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!