در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

قارچ پر شده چینی

زمان آماده سازی : 20 دقیقه

بازدید : 968 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

قارچ250 گرم
گوشت چرخکرده60 گرم
سس سویا1 قاشق مرباخوری
شکر1 قاشق مرباخوری
آرد ذرتیک فنجان
میگو100 گرم
آرد سفید3/4 فنجان
روغن1 فنجان
بکینگ پودر2 قاشق مرباخوری
شیر1/2 فنجان
آب1/2 فنجان
 

قارچ پر شده چینی

برای تهیه قارچ پر شده چینی ابتدا قارچها را تمیز کرده و ساقه آنها را جدا کنید. گوشت را با سس سویا , شکر و آرد ذرت مخلوط کرده و میگو خرد شده را نیز بیافزایید و آنها را در حفره خالی کلاهک قارچها قرار دهید. روی قارچها آرد بپاشید و در خمیری که آماده نموده اید فرو کرده و در روغن داغ بمدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا قارچها و مواد داخل آنها بپزند.

روش تهیه خمیر :
آرد سفید و بکینگ پودر را  در کاسه ای الک کرده و وسط آن را گود کنید و آب و شیر را کم کم به آن افزوده و مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود.

نکته:

شما می توانید در صورت تمایل قارچها را چند ساعت قبل از سرخ کردن آنها پر کنید و اماده کنار بگذارید.

 

قارچ پر شده چینی

 

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=459
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 4 = 2

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 18 = 25