قارچ پر شده چینی
برای تهیه قارچ پر شده چینی ابتدا قارچها را تمیز کرده و ساقه آنها را جدا کنید. گوشت را با سس سویا , شکر و آرد ذرت مخلوط کرده و میگو خرد شده را نیز بیافزایید و آنها را در حفره خالی کلاهک قارچها قرار دهید. روی قارچها آرد بپاشید و در خمیری که آماده نموده اید فرو کرده و در روغن داغ بمدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا قارچها و مواد داخل آنها بپزند.
روش تهیه خمیر :
آرد سفید و بکینگ پودر را در کاسه ای الک کرده و وسط آن را گود کنید و آب و شیر را کم کم به آن افزوده و مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود.
نکته:
شما می توانید در صورت تمایل قارچها را چند ساعت قبل از سرخ کردن آنها پر کنید و اماده کنار بگذارید.
نظرتون درباره این آموزش چیست!