در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

قابلی پلو

زمان آماده سازی : 2 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 819 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گوشت گوسفندی پرچرب300 گرمهویج3 عدد متوسط
پیاز3 عدد متوسطسیر2 حبه
برنج3 پیمانهزعفران آب شده2 ق غ
زیره1 ق چفلفل سیاه1 ق چ
نمکمقداری
 

قابلی پلو

طرز تهیه قابلی پلو , طرز تهیه غذای افغانی , طرز تهیه قابلی افغانستان , کابلی پلو , طرز تهیه کابلی پلو , انواع پلو

اول از همه پیاز رو تفت بدین تا نرم بشه.

نیاز نیست سرخ بشه آخه در حین پخت له میشه.

بعد گوشت رو اضافه کرده و تفت بدین تا رنگش عوض بشه.

۱ قاشق چایخوری سر خالی پودر زیره و ۱ قاشق چایخوری سر خالی فلفل سیاه  و ۱ قاشق زعفران اضافه کنید.

مواد رو مخلوط کرده ۲ حبه سیر را اضافه کرده و روی آن آب جوشیده شده بریزید.

حتما جوشیده شده باشه اگر سرد باشه گوشت نمیپزه.

بذارید روی حرارت کم تا آب گوشت کم بشه.

بعد نمک اصافه کرده ۲۰ دقیقه دیگه بپزید و خاموش کنید.

کف قابلمه روغن ریخته و نون لواش بذارید.

یک ردیف برنج آبکشی شده رو روی نان بریزید.

هویج خلالی شده و مقداری زیره روی برنج بریزید.

سپس گوشت رو روی برنج اضافه کنید.

مقداری آب گوشت هم بریزید.

این کار و تا جایی ک مواد تموم بشه ادامه بدین.

بگذارید ۴۰ دقیقه دم بکشه.

بعد از دم کشیدن می تونید  کشمش تفت داده و به همراه خلال پسته و بادام پرک روی برنج بریزید.

پیاز زیاد سرخ بشه رنگ برنج تیره میشه.

در دستور اصلی زعفرون نیست اما برای خوشرنگ شدن پلو ازش استفاده شده.

برنج رو یکمی خام بردارید. مثل برنجی که برای ته چین استفاده می کنید.

نوش جان

قابلی پلو | انواع پلو | پلو کابلی | غذای افغانی | طرز تهیه پلو خوشمزه | غذا با گوشت گوسفندی

دستور تهیه و عکس از زهره حسن زاده عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

جاشی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=11485
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

21 − 20 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − = 15