سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

کرپ گوشت و پنیر

زمان آماده سازی :

بازدید : 158 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

تخم مرغ4 عددشیر2 پیمانه
نمک1/2 ق چ + 1 و 1/2 ق چکره آب شده1/4 پیمانه
آرد2 و 1/4 پیمانهگوشت چرخکرده450 گرم
پیاز1 عدد متوسطشوید تازه1 ق غ
پودر سیر و فلفل سیاهبه میزان لازمپنیر موزارلا1 پیمانه
کره2 ق غ  


امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

طرز تهیه کرپ گوشت و پنیر 

کرپ گوشت و پنیر, خمیر کرپ, طرز تهیه خمیر کرپ, تزیین کرپ گوشت, کرپ پیتزایی, طرز تهیه کرپ مکزیکی, طرز تهیه و دستور پخت کرپ گوشت, طرز تهیه کرپ گوشت, فینگر فود,فینگر فود ساده, فینگر فود تولد,فینگر فود جدید,آموزش فینگر فود,فینگر فود با پنیر

تخم مرغ، شیر، ۱/۲ قاشق چایخوری و کره آب شده را داخل مخلوط کن بریزید.

۲-۳ دقیقه هم بزنید تا مواد مخلوط بشن.

بعد با ۲ و ۱/۴ پیمانه آرد شروع کنید.

اگه خمیرتون خیلی شل بود بهش آرد اضافه کنید.

خمیر رو کنار بذارید و برید سراغ مواد داخل کرپ.

داخل تابه دیگه، روغن زیتون یا مایع بریزین و روی شعله ملایم بزارید.

گوشت، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر رو بریزین داخل تابه و تفت بدید.

سپس پیاز رو اضافه کنید و ۲-۳ دقیقه دیگه تفت بدین تا آبش کشیده بشه و روغن بندازه.

سپس از روی شعله بردارین و پنیر و شوید اضافه کنین و مخلوط کنین.

تابه رو روی شعله ملایم بزارین. کره رو داخل تابه بریزید.

برای هر کرپ، ۱/۴ پیمانه از مایع کرپ داخل خمیر بریزین.

خمیر رو مثل پاکت تا بزنید.

بعد کرپ ها رو داخل تابه سرخ کنید.

می تونید کرپ گوشت رو با خامه ترش یا ماست سرو کنید.

نوش جان

فینگر فود | کرپ گوشت و پنیر | فینگر فود ساده | فینگر فود تولد | فینگر فود جدید |آموزش فینگر فود

دستور تهیه و عکس از زهرا بانوی عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10358
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *