در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کرپ گوشت و پنیر

زمان آماده سازی :

بازدید : 2316 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

تخم مرغ4 عددشیر2 پیمانه
نمک1/2 ق چ + 1 و 1/2 ق چکره آب شده1/4 پیمانه
آرد2 و 1/4 پیمانهگوشت چرخکرده450 گرم
پیاز1 عدد متوسطشوید تازه1 ق غ
پودر سیر و فلفل سیاهبه میزان لازمپنیر موزارلا1 پیمانه
کره2 ق غ
 

طرز تهیه کرپ گوشت و پنیر 

کرپ گوشت و پنیر, خمیر کرپ, طرز تهیه خمیر کرپ, تزیین کرپ گوشت, کرپ پیتزایی, طرز تهیه کرپ مکزیکی, طرز تهیه و دستور پخت کرپ گوشت, طرز تهیه کرپ گوشت, فینگر فود,فینگر فود ساده, فینگر فود تولد,فینگر فود جدید,آموزش فینگر فود,فینگر فود با پنیر

تخم مرغ، شیر، ۱/۲ قاشق چایخوری و کره آب شده را داخل مخلوط کن بریزید.

۲-۳ دقیقه هم بزنید تا مواد مخلوط بشن.

بعد با ۲ و ۱/۴ پیمانه آرد شروع کنید.

اگه خمیرتون خیلی شل بود بهش آرد اضافه کنید.

خمیر رو کنار بذارید و برید سراغ مواد داخل کرپ.

داخل تابه دیگه، روغن زیتون یا مایع بریزین و روی شعله ملایم بزارید.

گوشت، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر رو بریزین داخل تابه و تفت بدید.

سپس پیاز رو اضافه کنید و ۲-۳ دقیقه دیگه تفت بدین تا آبش کشیده بشه و روغن بندازه.

سپس از روی شعله بردارین و پنیر و شوید اضافه کنین و مخلوط کنین.

تابه رو روی شعله ملایم بزارین. کره رو داخل تابه بریزید.

برای هر کرپ، ۱/۴ پیمانه از مایع کرپ داخل خمیر بریزین.

خمیر رو مثل پاکت تا بزنید.

بعد کرپ ها رو داخل تابه سرخ کنید.

می تونید کرپ گوشت رو با خامه ترش یا ماست سرو کنید.

نوش جان

فینگر فود | کرپ گوشت و پنیر | فینگر فود ساده | فینگر فود تولد | فینگر فود جدید |آموزش فینگر فود

دستور تهیه و عکس از زهرا بانوی عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10358
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 27 = 31

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

58 − = 51