فیله ماهی با سالاد کلم
این غذای ساده و دی عین ساده با فیله ماهی و سالاد کلم تهیه می شود.باتوجه به اینکه در فصل گل کلم هستیم این غذا را از دست ندهید.
برای تهیه فیله ماهی با سالاد کلم، اگر از ماهی منجمد استفاده می کنید از چند ساعت قبل از تهیه غذا آنرا از فریزر خارج کنید و بگذارید که یخ آن ذوب شود.اگر از ماهی تازه استفاده میکنید که هیچ! چه بهتر
خب می رویم سراغ ماهی ها. تکه های ماهی را روی یک سطح قرار دهید و به اندازه دلخواه به آنها فلفل می زنیم و کمی هم نمک. سپس هر تکه فیله را به ۴ قسمت تقسیم کنید.
سپس تابه ای بردارید، روغن را درونش بریزید.خوب که روغن گرم شد، تکه های ماهی را درونش بگذارید تا سرخ شود. ماهی بایستی کاملا سرخ و پخته شود.مدت زمان پخت ماهی هم بستگی به نوع آن و ضخامت فیله دارد. اما معمولا بین ۳ تا ۵ دقیقه برای هر طرف از آن زمان کافی است.
بعد از اینکه ماهی ها به طور کامل سرخ شد، هر تکه از ماهی را روی یک نان تورتیلا بگذارید. سپس کمی از ذرت، سالاد کلم و گشنیز رویش بریزید.
فیله ماهی با سالاد کلم شما آماده است. از سرو این غذا آسان و خوشمزه نهایت لذت را ببرید.
نکته:
۱- برای آموزش طرز تهیه نان تورتیلا روی نام آن کلیک کنید: نان تورتیلا
۲- برای آموزش سالاد کلم روی نام آن کلیک کنید: سالاد کلم
۳- می توانید از نان لواش به جای نان ترتیلا استفاده نمایید.
۴- می توانید قبل از استفاده از نان تورتیلا آنرا درون توستر یا تابه ای گرم کنید.
ترجمه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!