سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

فلفل سبز شکم پر

زمان آماده سازی :37 دقیقه

بازدید : 595 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

پنیر خامه ای110 گرم
پنیر مونتری جک110 گرم
خامه ترش1/4 پیمانه
پیازچه3 ساقه
سیر1 حبه
گشنیز خورد شده1/4 پیمانه
پودر فلفل1/2 قاشق چایخوری
نمک1/8 قاشق چایخوری
فلفل سبز12 عدد
روغن1 قاشق غذاخوری
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

فلفل سبز شکم پر

اگه مثل من عاشق طعم تند و غذاهای تند هستین این پیش غذای فوق العاده رو از دست ندین. فکر کنم از تندی سر به بیابون بذاریم :-)  همراه ما باشید با آموزش فلفل سبز شکم پر.

منظورم از فلفل سبز تند این فلفل هاست. کمی بزرگتر و تپل تر از فلفل سبز های معمولی هستش.

عکس فلفل سبز تند

برای تهیه فلفل سبز شکم پر اول از همه، پنیر خامه ای، پنیر مونتری جک، خامه ترش، پیازچه خرد شده، گشنیز خرد شده، سیر رنده شده، نمک و فلفل رو در کاسه ای متوسط بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب بشن. بعد فر رو روشن کرده و روی ۳۷۵ درجه فارنهایت بگذارید تا گرم بشه.

فلفل ها رو بشورید و با چاقویی تیز اونها رو از طول برش بدین و تخم داخلشون رو خارج کنید.

دستتون رو با کمی روغن چرب کنید و داخل و بیرون فلفل ها رو روغن بمالید.

روی سینی فر رو ورق پخت بکشید. فلفل ها رو با ترکیبی که درست کردین پر کنید و روی ورقه پخت بذارید. فلفل ها رو با فاصله روی ورقه پخت بذارید.

سینی رو برای مدت ۱۸ الی ۲۲ ذقیقه در فر بذارید. پنیر باید ذوب شده و فلفل هل کبابی شوند. با این حال زمان پخت فلفل ها به جنس اونها هم بستگی داره پس بهتره حواستون بهشون باشه.

اینم از فلفل سبز شکم پر امروز. امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید.

عکس فلفل سبز شکم پر

ترجمه و تنظیم: چاشنی

آشپزی, آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6666
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *