فلفل سبز شکم پر
اگه مثل من عاشق طعم تند و غذاهای تند هستین این پیش غذای فوق العاده رو از دست ندین. فکر کنم از تندی سر به بیابون بذاریم :-) همراه ما باشید با آموزش فلفل سبز شکم پر.
منظورم از فلفل سبز تند این فلفل هاست. کمی بزرگتر و تپل تر از فلفل سبز های معمولی هستش.
برای تهیه فلفل سبز شکم پر اول از همه، پنیر خامه ای، پنیر مونتری جک، خامه ترش، پیازچه خرد شده، گشنیز خرد شده، سیر رنده شده، نمک و فلفل رو در کاسه ای متوسط بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب بشن. بعد فر رو روشن کرده و روی ۳۷۵ درجه فارنهایت بگذارید تا گرم بشه.
فلفل ها رو بشورید و با چاقویی تیز اونها رو از طول برش بدین و تخم داخلشون رو خارج کنید.
دستتون رو با کمی روغن چرب کنید و داخل و بیرون فلفل ها رو روغن بمالید.
روی سینی فر رو ورق پخت بکشید. فلفل ها رو با ترکیبی که درست کردین پر کنید و روی ورقه پخت بذارید. فلفل ها رو با فاصله روی ورقه پخت بذارید.
سینی رو برای مدت ۱۸ الی ۲۲ ذقیقه در فر بذارید. پنیر باید ذوب شده و فلفل هل کبابی شوند. با این حال زمان پخت فلفل ها به جنس اونها هم بستگی داره پس بهتره حواستون بهشون باشه.
اینم از فلفل سبز شکم پر امروز. امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید.
ترجمه و تنظیم: چاشنی
آشپزی, آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!