فلفل دلمه ای شکم پر
طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر , فلفل دلمه ای شکم پر در فر , طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای , فلفل دلمه ای شکم پر با پنیر, طرز تهیه دلمه فلفل سبز , غذای ساده , غذای ارزان و راحت , غذای مدرن , غذای مجلسی
فر را روی دمای ۱۷۵ سانتی گراد تنظیم کنید.
در یک قابلمه بزرگ بر روی حرارت آب بریزید و بذارید تا آب به جوش بیاد و کمی نمک اضافه کنید.
فلفل ها را از قسمت سر بریده و دانه های آن را خارج کنید.
فلفل را در آب جوش به مدت ۵ دقیقه قرار دهید و سپس آن را خارج نموده و کنار بگذارید.
پیاز را سرخ کنید.
گوشت را اضافه نموده و تا زمانی که گوشت سرخ شود، تفت دهید.
قارچ رو اضافه کنید و تفت بدید تا آب پس بده.
روغن موادو خارج کنید و کمی نمک و فلفل و زردچوبه و رب به آن بزنید تا طعم بگیرد.
گوجه فرنگی، برنج، ۱/۲ پیمانه آب اضافه کنید و درب آن را بگذارید تا آب بجوش آید.
تا زمانی که برنج پخته شود و گوجه به خورد برنج بره.
همه مواد آماده شده را باهم مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید و پنیر چدار را اضافه نموده و به هم بزنید.
مواد را داخل هر یک از فلفل ها بریزید و در ظرف مخصوص فر قرار دهید.
میتونید روی دلمه ها رو با پنیر پیتزا بپوشونید
روی مواد را با فویل بپوشانید و به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که پنیر آب شود.
فلفل دلمه ای های شکم پر را از فر خارج نموده و سرو کنید.
نوش جان
فلفل دلمه ای شکم پر | غذای ساده | غذای خوشمزه | غذای جدید | غذا با فلفل دلمه ای | غذای مدرن
دستور تهیه و عکس از سیمای عزیز
ویرایش و تنظیم: چاشنی
چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!