در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

فلافل لبنانی

زمان آماده سازی : 4 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 673 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

نخود420 گرم
پیاز1 عدد
جعفری تازه50  گرم
گشنیز تازه50 گرم
سیر4 حبه
نمک و فلفلبه میزان لازم
زیره سیاه1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
آرد1/2 فنجان

فلافل لبنانی

برای تهیه فلافل لبنانی ابتدا تمامی مواد به جز آرد و بکینگ پودر را درون میکسر بریزید و خوب مواد را میکس کنید.سپس مخلوط به دست آمده که شبیه به خمیر شده است را به ظرف مناسبی انتقال دهید.سپس بکینگ پودر را ضافه کنید. آرد را کم کم اضافه کنید و مواد را هم بزنید. آرد را آنقدری اضافه کنید که خمیر حاصل به دست نچسبد.سپس روی ظرف را بپوشانید و خمیر را به مدت ۴ ساعت درون یخچال بگذارید.

فلافل لبنانی

سپس خمیر را به وسیله یک قالب مناسب به صورت توپک هایی در بیاورید. می توانید از پیمانه های اندازه گیری استفاده کنید.

فلافل لبنانی

در نهایت فلافل در تابه ای با مقدار مناسب روغن سرخ کنید. فلافل لبنانی شما آماده است. نوش جان

فلافل لبنانی

نکته:

۱- نخود خود را از روز قبل درون آب خیس دهید تا نفخ آن برطرف شود.

۲- میزان تندی فلافل به خود شما بستگی دارد پس هرچقدر که تمایل دارید می توانید از فلفل استفاده نمایید.

۳- این فلافل را می توانید با انواع سس های گوجه فرنگی مخصوص فست فوود سرو نمایید.

۴- با این مقدار مواد حدود ۱۸ الی ۲۰ عدد فلافل خواهید داشت.

فلافل لبنانی

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: BETH

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3817
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 5 = 3

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 63 = 70