فلافل لبنانی
برای تهیه فلافل لبنانی ابتدا تمامی مواد به جز آرد و بکینگ پودر را درون میکسر بریزید و خوب مواد را میکس کنید.سپس مخلوط به دست آمده که شبیه به خمیر شده است را به ظرف مناسبی انتقال دهید.سپس بکینگ پودر را ضافه کنید. آرد را کم کم اضافه کنید و مواد را هم بزنید. آرد را آنقدری اضافه کنید که خمیر حاصل به دست نچسبد.سپس روی ظرف را بپوشانید و خمیر را به مدت ۴ ساعت درون یخچال بگذارید.
سپس خمیر را به وسیله یک قالب مناسب به صورت توپک هایی در بیاورید. می توانید از پیمانه های اندازه گیری استفاده کنید.
در نهایت فلافل در تابه ای با مقدار مناسب روغن سرخ کنید. فلافل لبنانی شما آماده است. نوش جان
نکته:
۱- نخود خود را از روز قبل درون آب خیس دهید تا نفخ آن برطرف شود.
۲- میزان تندی فلافل به خود شما بستگی دارد پس هرچقدر که تمایل دارید می توانید از فلفل استفاده نمایید.
۳- این فلافل را می توانید با انواع سس های گوجه فرنگی مخصوص فست فوود سرو نمایید.
۴- با این مقدار مواد حدود ۱۸ الی ۲۰ عدد فلافل خواهید داشت.
ترجمه و تنظیم: چاشنی
منبع: BETH
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!