در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

فلافل دال عدس

زمان آماده سازی : 5 ساعت

بازدید : 2282 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

دال عدس1 پیمانهسیب زمینی1 عدد
پیاز1 عددسیرچند حبه
پودر زیره سبزمقداریتخم گشنیزمقداری
نمک و فلفلبه میزان لازمتخم مرغ1 عدد

فلافل دال عدس

طرز تهیه فلافل دال عدس , کوفته دال عدس , طرز تهیه کوفته دال عدس , غذا با دال عدس , طرز تهیه فلافل , طرز تهیه غذای ساده , فلافل عدس قرمز , غذا با عدس قرمز , طرز تهیه فلافل عدس

براي درست كردن اين كوفته های خوشرنگ دال عدس را چندبار بشویید.

بعد بذارید چند ساعت تو آب بمونه تا بخيسه.

بعدش آبكش كرده و بریزید داخل غذاساز يا ميكسر.

به آن سيب زمينی خام متوسط كه چهارقاچ شده ،پیاز ، سير ، پودر زيره سبز و تخم گشنيز ، نمك و فلفل تازه آسياب شده رو اضافه کنید.

دستگاه رو زوشن کنید تا مواد ميكس و يكدست بشه.

زياد نزنين كه آب بندازه.

حالا توي كاسه ای ريخته و بهش تخم مرغ كه با چنگال هم زديد، اضافه و هم بزنید تا مخلوط بشه

حالا يه ساعت بذارید تو يخچال.

بعد بصورت گلوله های متوسط توی دست فرم دهید.

داخل روغن داغ و شناور سرخ کنید.

اول حرارت زياد و بعد ملايم کنید تا مغزپخت بشه.

نوش جان

فلافل دال عدس | کوفته دال عدس | غذا با دال عدس | غذای ساده و ارازن | انواع غذای ساده | فلافل

دستور تهیه و عکس از سهیلا مسقطی عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=11435
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 30 = 38

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

44 − = 35